Închide meniul

Topul bogaţilor din fotbal! Barcelona are cele mai mari încasări + Echipa contra căreia va reveni Lionel Messi. I-a marcat de 17 ori în 10 meciuri!

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2021, 17:15

Reclamă
Topul bogaţilor din fotbal! Barcelona are cele mai mari încasări + Echipa contra căreia va reveni Lionel Messi. I-a marcat de 17 ori în 10 meciuri!

profimediaimages.ro

Barcelona, cele mai meri venituri în 2020

Barcelona are datorii uriaşe, de 1.173 de milioane de euro, dar este prima în topul încasărilor din fotbalul european. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Topul echipelor de fotbal cu cele mai mari încasări în 2020

În 2020, în conturile Barcelonei au intrat 715 milioane de euro, potrivit unui studiu Deloitte, citat de Marca. Catalanii sunt urmaţi de Real Madrid, cu 714 milioane de euro, Bayern Munchen, cu 634 de milioane de euro, Manchester United, cu 580 de milioane de euro, şi Liverpool, cu 558 de milioane de euro.

Deşi conduce topul, veniturile Barcelonei au scăzut de la 841 la 715 milioane de euro, într-un singur an. Veniturile ar putea fi mai mici în 2021, anul în care Lionel Messi termină contractul cu echipa de pe Camp Nou.

Până atunci, argentinianul va reveni pe teren în meciul de mâine din Cupa Spaniei, cu Rayo Vallecano. Messi a scăpat de suspendarea de două meciuri primită după primul său cartonaş roşu în tricoul Barcei, la Supercupa cu Athletic Bilbao.

Lionel Messi a fost inclus în lot, iar adversarii au deja coşmaruri. Rayo este echipa contra căreia Messi a marcat de fiecare dată. În total, au fost 17 goluri în 10 meciuri! Toate au fost victorii pentru Barcelona, scrie sport.es.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:45 Simona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT (16:00), în primul tur de la Trophee Clarins. Al doilea meci al Simonei de la revenire 13:24 Gigi Becali, detalii explozive despre negocierile pentru Louis Munteanu: „Cred că se duc să-l păcălească pe Şucu!” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes Vezi toate știrile
Citește și