Închide meniul

Topul golgheterilor din Europa! Florin Tănase, printre cei mai prolifici jucători. Căpitanul FCSB este peste Kane, Benzema sau Salah

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 5 iulie 2021, 13:39

Topul golgheterilor din Europa! Florin Tănase, printre cei mai prolifici jucători. Căpitanul FCSB este peste Kane, Benzema sau Salah

Zuma Press / Alex Nicodim via Hepta

Florin Tănase este unul dintre cei mai prolifici marcatori din Europa

Topul golgheterilor din Europa include și doi jucători români. Pe lângă Florin Tănase, care se află pe locul 10, în top se mai află și Claudiu Keșreu, pe locul 18. Atacantul celor de la Ludogorets are 18 reușite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase este unul dintre cei mai prolifici marcatori din Europa. Căpitanul FCSB este peste nume mari precum precum Benzema, 23 de goluri, sau Salah, 22 de goluri, care au terminat pe locul secund în campionatele lor.

Florin Tănase a marcat mai mult decâta făcut-o golgheterul Premier League, Harry Kane, 23 de goluri. ”Decarul” roș-albaștrilor este la egalitate cu Lukaku, campion în Italia cu Inter. Andre Silva, 28 de goluri, și Haaland, 27 de goluri, se numără și ei printre cei mai buni marcatori din Europa.

Aceștia au fost devansați de Lewandowski, care a marcat de 42 de ori. Messi și Ronaldo au fost despărțiți de un gol. Căpitanul Barcelonei a avut 30 de goluri, în timp ce portughezul celor de la Juventus, 29 de reușite.

Topul golgheterilor din Europa

În top s-au luat în considerare doar cei mai buni marcatori din primele 20 de ligi din Europa.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și