Închide meniul

Toţi locuitorii din Clinceni, obligaţi să plătească o taxă lunară pentru a susţine clubul care poartă numele lui Helmut Duckadam. Câţi bani s-au putut aduna în numai 7 luni

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 septembrie 2022, 14:30

Toţi locuitorii din Clinceni, obligaţi să plătească o taxă lunară pentru a susţine clubul care poartă numele lui Helmut Duckadam. Câţi bani s-au putut aduna în numai 7 luni

Helmut Duckadam îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / AS.ro

Toţi locuitorii din Clinceni au ajuns să plătească o taxă lunară pentru a susţine clubul care poartă numele legendei Stelei, Helmut Duckadam. Decizia a fost luată încă din luna februarie a acestui an printr-o hotărâre a Consiliului Local.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Proiectul i-a aparţinut primarului din Clinceni, anunţă prosport.ro. A fost aprobat cu 11 voturi pentru, zero împotrivă şi patru abţineri.

Toţi locuitorii din Clinceni, obligaţi să plătească o taxă lunară pentru clubul sportiv

Cei 8.000 de locuitori achită, lunar, o taxă de 5.5 lei pentru a ajuta financiar Clubul Sportiv „CS Academica LPSHD Clinceni”. Suma intră în conturile Asociației C.S. Academica L.P.S. H.D. Clinceni (Liceul cu Program Sportiv „Helmut Duckadam”).

În decursul unui an se adună 528.000 de lei, adică 105.600 de euro. În cele 7 luni de când a intrat în vigoare hotârea Consiliului Locar s-ar fi strâns peste 60.000 de euro.

HOTĂRÂRE privind aprobarea ASOCIAŢIEI SPORTIVE C.S. ACADEMICA L.P.S. H.D. „CLINCENI”

Reclamă

Consiliul local al comunei Clinceni, judeţul Ilfov, având în vedere:

HOTĂRĂŞTE:

Art.1 Se aprobă infiinţarea Asociaţiei C.S. ACADEMICA L.P.S. H.D. „CLINCENI”, cu sediul in corn. Clinceni, str. Principala nr. 107 C, etaj judeţul Ilfov.

Reclamă 4 / 0/3

Art. 2 Se aprobă Actul constitutiv – Anexa nr. 1, Statutul Asociaţiei C.S. ACADEMICA L.P.S. H.D. „CLINCEN1”, judeţul Ilfov Anexa nr. 2 si Contractul de comodat – Anexa nr. 3, care fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art. 3 Se desemnează d-ul BOBARU VIOREL CNP 1790201463016 ca reprezentant al Consiliului Local Clinceni in cadrul Asociaţiei C.S. ACADEMICA L.P.S. H.D. „CLINCENI” şi să semneze Actul Constitutiv si Statutul Asociaţiei

Art. 4 – Se aproba cotizaţia lunara a Primăriei Clinceni către Asociaţia C.S. ACADEMICA L.P.S. H.D. „CLINCENI” în valoare de 5,5 RON/locuitor al comunei.

Art. 5 Primarul comunei Clinceni, prin aparatul de specialitate, si unităţile de invăţământ din comuna Clinceni, vor aduce la îndeplinire prezenta hotărâre”, este hotărârea privind aprobarea Asociației Sportive CS Academica LPS HD Clinceni, potrivit sursei citate anterior.

Academica Clinceni, aproape de dezastru

După ce a retrogradat matematic în Liga 2, clubul ilfovean se confruntă cu probleme uriaşe financiare, astfel că oficialii au luat o decizie radicală. Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) a decis retrogradarea celor de la Academica Clinceni din Liga 1 direct în Liga a 3-a.

Mai mult, Academica Clinceni va fi înscrisă în Liga 5, dar nici acolo nu va apuca să joace prea mult. Din cauza numeroaselor litigii, echipa va fi exclusă din campionat după doar două meciuri, susţin sursele Antena Sport. Asta dacă fosta echipă a lui Ilie Poenaru nu va achita datoriile până la 15 iulie

În sezonul precedent, Academica Clinceni a fost depunctată de mai multe ori din cauza restanțelor neplătite și a încheiat campania cu -29 de puncte.

Reclamă

În stagiunea 2020-2021, Academica Clinceni a evoluat în play-off-ul Ligii 1, terminând pe poziția a cincea.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și