Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Alexandru Paşcanu, războinic înaintea meciului cu Ungaria de la Euro U21: "Am arătat ce înseamnă spiritul de a fi român"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 martie 2021, 13:54

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Alexandru Paşcanu, războinic înaintea meciului cu Ungaria de la Euro U21: "Am arătat ce înseamnă spiritul de a fi român"

SportPictures / Cristi Stavri/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Paşcanu a vorbit înaintea meciului dintre România U21 şi Ungaria U21, de la Campionatul European

Alexandru Paşcanu, fundaşul în vârstă de 22 de ani împrumutat de CFR Cluj, în Liga 2 din Spania, la Ponferradina, a jucat titular în meciul de debut cu Olanda de la Euro U21. Paşcanu se aşteaptă la un duel aprig şi mâine contra ţării gazdă, Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 – Ungaria U21. Alexandru Paşcanu: "Ştim că este cel mai important meci de până acum"

"Sperăm că va fi o victorie. Mergem cu gândul la victorie și știm că este cel mai important meci de până acum. Ne trebuie cele 3 puncte, pentru asta vom lupta. Trebuie să ne gândim la meciul ăsta, cele 3 puncte sunt foarte importante și pot să ne dea un meci final în care putem visa din nou la o calificare.

Noi la asta ne gândim, următorul meci e cel mai important și trebuie să luptăm pe teren, așa cum am făcut-o și cu Olanda, și să câștigăm", a spus Paşcanu, astăzi, la conferinţa de presă.

România U21 – Ungaria U21. Alexandru Paşcanu: "Ne lipsesc foarte mult suporterii"

Paşcanu a fost titular şi în urmă cu doi ani, în generaţia condusă de Mirel Rădoi până în semifinalele de la Euro. Fundaşul tricolorilor laudă şi actuala echipă care era să învingă Olanda.

"S-a văzut și în meciul cu Olanda că am avut un spirit de echipă foarte bun, a trebuit să suferim în multe momente ale jocului și am făcut-o. Nu am câștigat, dar cred că am luptat ca o echipă și am arătat ce înseamnă spiritul de a fi român, de a lupta pentru fiecare minge și în fiecare moment. Ne-am ajutat unii pe alții, ăsta este plusul nostru și trebuie să îl menținem. 

Reclamă

Sunt sigur că dacă vom da totul și vom avea aceeași atitudine, o să putem să îi învingem. Nu o să fie un meci ușor, probabil chiar mai greu decât cel cu Olanda, Ungaria o să fie o echipă arțăgoasă, grea, dar sunt sigur că dacă vom păstra aceeași atitudine vom putea scoate ce vrem.

Ne lipsesc foarte mult suporterii şi mă doare că amintirile din Italia n-o să le retrăim acum. Din păcate, trebuie să ne adaptăm, asta este situaţia. O să ne lipsească fanii, dar ştim că o să ne susţină din faţa televizoarelor. Avem încredere că putem să îi facem din nou mândri", a mai spus fundașul român. 

România U21 – Ungaria U21. Adrian Mutu: "Eu cred că avem o echipă mai valoroasă"

Selecţionerul Adrian Mutu consideră că echipa naţională de tineret a României este mai valoroasă decât cea a Ungariei, deşi s-a declarat impresionat de eforturile făcute de ţara vecină pentru a progresa în fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

"Eu cred că avem o echipă mai valoroasă. Cred în echipa mea, băieții sunt conștienți de asta. Vă spun și vouă că chiar dacă nu cu mult peste, totuși echipa României este mai valoroasă. Într-adevăr ei au investit mult în infrastructură și în juniori, pe această cale țin să-i felicit pentru toate condițiile pe care ni le-au oferit. Sperăm ca într-o zi să fim și noi la același nivel. (…) Suntem conștienți că dacă vom lua cele 3 puncte, vom fi într-o poziție favorabilă pentru a ieși din aceste grupe", a spus selecţionerul Adrian Mutu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și