Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA! EXCLUSIV | Gigi Becali nu concepe naționala fără Florin Tănase: ”Trebuie să fie primul pe listă!” Concluziile finanțatorului de la FCSB

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 26 martie 2021, 10:58

TOȚI PENTRU ROMÂNIA! EXCLUSIV | Gigi Becali nu concepe naționala fără Florin Tănase: ”Trebuie să fie primul pe listă!” Concluziile finanțatorului de la FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florin Tănase a deschis scorul în meciul cu Macedonia de Nord

Becali susține că Rădoi ar trebui să înceapă echipa cu Tănase. Tricolorii au început cu dreptul campania de calificare la un mondial, pentru prima dată în acest mileniu, iar pentru asta trebuie să fim toți pentru România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu zic că Tănase trebuie să fie primul jucător pe listă. Așa cred eu. Cred că și Mirel a văzut asta, cum l-a și pus. Primul, scrii Tănase, și după faci altceva, eu așa zic”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Gigi Becali îl vede pe Florin Tănase titular și cu Germania

Gigi Becali are numai cuvinte de laudă la adresa lui Florin Tănase și consideră că acesta trebuie să fie titular și cu Germania.

Nu se putea echipa națională fără Tănase. Chiar pe final, dacă nu mai alerga așa de tare, știa să stea în teren, să paseze bine. Așa domini adversarul. 

Când s-au făcut schimbările, mingea la ei. Dacă nu ai valori în teren, nu ai cum să ții mingea. Închizi jocul cu mingea la tine, dacă nu ții mingea, degeaba o recuperezi”, a mai spus Gigi Becali pentru AS.ro.

Reclamă

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

România a trecut de Macedonia de Nord, scor 3-2, iar următorul joc va fi Germania, pe 28 martie, de la ora 21:45, tot pe Arena Națională. Partida va fi în format live text pe www.as.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și