Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Veşti excelente înainte de România – Macedonia de Nord. Test negativ pentru Mirel Rădoi. Ce trebuie să se întâmple pentru a sta pe bancă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2021, 10:06

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Veşti excelente înainte de România – Macedonia de Nord. Test negativ pentru Mirel Rădoi. Ce trebuie să se întâmple pentru a sta pe bancă!

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Mirel Rădoi, testat negativ înaintea meciului cu Macedonia de Nord

  • România - Macedonia de Nord, 21:45, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Cum ar putea Mirel Rădoi să fie prezent pe Arena Naţională

Aflat în izolare după ce a fost depistat cu Covid-19, selecţionerul României s-ar putea alătura lotului în timp record. Rădoi are nevoie de două teste negative pentru a ieşi din casă, iar unul dintre aceste l-a primit deja!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, testat negativ înaintea meciului România – Macedonia de Nord

"Deocamdată nu are niciun răspuns, așteptăm să vedem ce va fi. Primul test e negativ, dar trebuie să fie confirmat de cel de-al doilea, adică de cel din această dimineață. O să-l sun, să văd cum e, o să stau de vorbă cu el.

Să vedem, așteptăm toți răspunsurile celor care sunt în drept să o facă. Practic, cu două ore înainte de joc trebuie să fie, ăsta e protocolul UEFA. Nu ești obligat să anunți echipa sau staff-ul înainte de acest termen", a declarat Stoichiță, la Pro X.

Reclamă

Rădoi a mai făcut un test în această dimineaţă şi, dacă şi acesta va fi negativ, se poate alătura lotului echipei naţionale. În caz contrar, "secundul" Nicolae Dică îi va antrena pe tricolori.

Strategia lui Mirel Rădoi pentru duelul cu Macedonia de Nord

Mirel Rădoi și-a stabilit strategia pentru cele trei jocuri, fiecare va fi abordat într-o manieră diferită. Selecționerul vrea să ducă România la Mondial, pentru prima dată în acest mileniu, iar pentru asta trebuie să fim toți pentru România.

Reclamă

Din informațiile AS.ro, se pare ca selecționerul a pregătit doua sisteme de joc: 4-2-3-1 și 3-4-3, pe care le va folosi în funcție de adversar. În primele trei meciuri, România va juca împotriva celor din Macedonia de Nord, Germania și Armenia.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 14 apr., 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:35
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România”
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru