Închide meniul

”Trage și la colțul lung, te urmăresc la TV!” Momentul când Diego Maradona l-a ajutat pe Harry Kane. Ce i-a spus El Pibe D’Oro

Gal Dorin Publicat: 26 noiembrie 2020, 14:05

”Trage și la colțul lung, te urmăresc la TV!” Momentul când Diego Maradona l-a ajutat pe Harry Kane. Ce i-a spus El Pibe DOro

profimediaimages

Diego Maradona a avut sfaturi de atacant pentru Harry Kane atunci când cei doi s-au întâlnit

  • Diego Maradona, în vizită la Tottenham acum câțiva ani
  • Legendarul jucător a avut sfaturi pentru Harry Kane

Acum câțiva ani, pe când echipa era pregătită de argentinianul Mauricio Pochettino, acesta l-a invitat pe Maradona în vestiar înaintea unei partide. Legendarul fotbalist a fost mentor și prieten pentru Pochettino în perioada petrecută de amândoi la Newell’s Old Boys. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Maradona, sfaturi pentru Harry Kane

Clubul londonez a postat acum pe Twitter un video în care legendarul Maradona îi dă sfaturi unui tânăr Harry Kane și îl îndeamnă pe acesta să nu tragă tot timpul în același loc.

Reclamă

”Mergeți, concentrați-vă la joc! A, Haryy, nu trage mereu la colțul scurt, trage și la colțul lung uneori. Stii de ce? Portarii te urmăresc la TV tot timpul. Deci, daca viitoare, trage la colțul lung!”, i-a transmis El Pibe D'Oro atacantului.

Ca toată lumea care îl întâlnea pe legendarul jucător, Kane a părut inspirat de prezența și sfaturile acestuia.

Reclamă

”Despre asta este vorba, să îi întâlnești pe acești oameni, să le simți aura pozitivă și să folosesc asta în jocul meu”, a declarat britanicul la acel moment.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 18 mart., 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024
EURO 2024 • 18 mart., 17:17
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!”
"Ce te-a impresionat la Tottenham?" Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul
Premier League • 18 mart., 16:07
„Ce te-a impresionat la Tottenham?” Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul: „A fost un obiectiv!”
Robbie Fowler a ajuns în România şi a vorbit despre Radu Drăguşin
Premier League • 17 mart., 14:42
„Are ceva special!” Ce a spus Robbie Fowler despre Radu Drăguşin. Sfatul pe care i l-a dat legenda lui Liverpool: „Asta e cheia”