Închide meniul

Transformarea lui Denis Alibec! Dan Petrescu, impresionat de atacantul român. Când va reveni pe teren

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 5:29

Transformarea lui Denis Alibec! Dan Petrescu, impresionat de atacantul român. Când va reveni pe teren

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Denis Alibec a fost lăudat de fostul său antrenor de la Kayserispor, Dan Petrescu

Petrescu este însă de altă părere. Fostul antrenor al celor de la CFR susține ca Alibec este cel mai bun atacant român și nu a văzut la el nicio fiță. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Alibec, de 4 luni e accidentat, cel mai bun jucător, sigur. L-am antrenat doar un meci și a dat două goluri. Vă dați seama cât de bun e el, eu știam din România asta, că Alibec e cel mai bun jucător din România, cel mai bun atacant, și nu m-am înșelat.

Eu cât am fost acolo n-am observat nicio figură, nicio fiță. Era puțin accidentat, s-a și sacrificat și cred că de-aia s-a rupt. A jucat meciul ăla accidentat împotriva campioanei și și-a dorit foarte mult să joace, să demonstreze", a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu a anunțat când va reveni Denis Alibec

Alibec s-a accidentat la jumătatea lunii ianuarie, iar Dan Petrescu a anunțat ca acesta va reveni pe gazon în luna mai și ar mai putea prinde ultimele trei sau patru partide. Atacantul s-a operat în Spania. 

"L-am antrenat foarte puțin, o săptămână, a jucat un meci și s-a rupt. Va mai juca în luna mai, când mai sunt vreo 3-4 meciuri.

Reclamă

Alibec are o vârstă, are un contract, eu îmi doresc din tot sufletul să joace măcar 3-4 meciuri pe final și să îi salveze pe final. 

E o pierdere mare pentru preliminarii, sută la sută, e un jucător de valoare", a mai punctat Petrescu la revenirea în țară.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și