Închide meniul
Foto

Transformarea radicală a lui Gigi Neţoiu. Milionarul român a ajuns de nerecunoscut

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 ianuarie 2023, 13:55 / Actualizat: 1 februarie 2023, 18:05

Transformarea radicală a lui Gigi Neţoiu. Milionarul român a ajuns de nerecunoscut

Captură AS.ro

Captură AS.ro

Transformarea radicală a lui Gigi Neţoiu. Gigi Neţoiu, fostul acţionar de la Dinamo, a avut o apariţie incredibilă la partida dintre FC Voluntari şi CFR Cluj, încheiat cu vitoria campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Neţoiu a rărit apariţiile publice după ce şi-a ispăşit condamnarea din „Dosarul Transferurilor”. Astfel, apariţia fostului acţionar de la Dinamo pe stadion a fost una cu totul şi cu totul suprinzătoare.

Transformarea radicală a lui Gigi Neţoiu

Gigi Neţoiu a afişat un look complet schimbat faţă de perioadă în care se bucura alături de Cristi Borcea pentru victoriile celor de la Dinamo. Gigi Neţoiu cu greu a putut fi recunoscut, dar nu a ezitat să se oprească pentru a vorbi despre problemele bunului său prieten, Victor Piţurcă.

Cred 100% în nevinovăția lui. E o chestie… am rezolvat problema cu COVID-ul și a rămas Pițurcă vinovatul?! E o chestie regretabilă ce i se întâmplă, dar sunt sigur că e nevinovat”, a spus Gigi Neţoiu despre Victor Piţurcă.

Victor Pițurcă, prima reacție după ce a fost eliberat din arestul preventiv

Victor Pițurcă a oferit prima reacție după ce a fost eliberat din arestul preventiv al Poliției Capitalei. Fostul selecționer a fost reținut luni de DNA, iar marți dimineață a fost adus la sediul anticorupție în cătușe, cu duba Poliției.

Reclamă

Pițurcă este anchetat pentru trafic de influență, într-un dosar care implică achiziționarea de măști de protecție, în perioada pandemiei.

După o noapte petrecută în arest preventiv la Arestul Central al Poliției Capitalei, Victor Pițurcă a fost eliberat și pus sub control judiciar, potrivit antena3.ro. Tehnicianul de 66 de ani urmează să revină pe cont propriu la sediul DNA, la ora 14:00, pentru mai multe declarații.

La plecarea din Arestul Central al Poliției Capitalei, fostul selecționer al naționalei României a oferit o reacție scurtă. Pițurcă a dezmințit faptul că ar fi fost implicat în vreo afacere ilegală.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu pot să vă dau declaraţii. Cine se consideră vinovat? (n.r. – dacă se consideră vinovat) O să aflaţi în curând despre ce e vorba! Eu nu am nicio treabă cu această afacere.”, a spus Victor Pițurcă, la plecarea din Arestul Central al Poliției Capitalei.

Momentan, procurorii DNA nu au solicitat arestul preventiv pentru 30 de zile. Și Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer, a venit marți dimineață la sediul DNA pentru audieri.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și