Închide meniul
Foto

Transformarea radicală a lui Gigi Neţoiu. Milionarul român a ajuns de nerecunoscut

De Valentin Pîrcălabu
Publicat: 31 ianuarie 2023, 13:55
Actualizat: 1 februarie 2023, 18:05

Transformarea radicală a lui Gigi Neţoiu. Gigi Neţoiu, fostul acţionar de la Dinamo, a avut o apariţie incredibilă la partida dintre FC Voluntari şi CFR Cluj, încheiat cu vitoria campioanei României.

Reclamă
Captură AS.ro

Captură AS.ro

Captură AS.ro

Gigi Neţoiu a rărit apariţiile publice după ce şi-a ispăşit condamnarea din „Dosarul Transferurilor”. Astfel, apariţia fostului acţionar de la Dinamo pe stadion a fost una cu totul şi cu totul suprinzătoare.

Reclamă

Transformarea radicală a lui Gigi Neţoiu

Gigi Neţoiu a afişat un look complet schimbat faţă de perioadă în care se bucura alături de Cristi Borcea pentru victoriile celor de la Dinamo. Gigi Neţoiu cu greu a putut fi recunoscut, dar nu a ezitat să se oprească pentru a vorbi despre problemele bunului său prieten, Victor Piţurcă.

Reclamă

Cred 100% în nevinovăția lui. E o chestie… am rezolvat problema cu COVID-ul și a rămas Pițurcă vinovatul?! E o chestie regretabilă ce i se întâmplă, dar sunt sigur că e nevinovat”, a spus Gigi Neţoiu despre Victor Piţurcă.

Victor Pițurcă, prima reacție după ce a fost eliberat din arestul preventiv

Victor Pițurcă a oferit prima reacție după ce a fost eliberat din arestul preventiv al Poliției Capitalei. Fostul selecționer a fost reținut luni de DNA, iar marți dimineață a fost adus la sediul anticorupție în cătușe, cu duba Poliției.

Pițurcă este anchetat pentru trafic de influență, într-un dosar care implică achiziționarea de măști de protecție, în perioada pandemiei.

După o noapte petrecută în arest preventiv la Arestul Central al Poliției Capitalei, Victor Pițurcă a fost eliberat și pus sub control judiciar, potrivit antena3.ro. Tehnicianul de 66 de ani urmează să revină pe cont propriu la sediul DNA, la ora 14:00, pentru mai multe declarații.

La plecarea din Arestul Central al Poliției Capitalei, fostul selecționer al naționalei României a oferit o reacție scurtă. Pițurcă a dezmințit faptul că ar fi fost implicat în vreo afacere ilegală.

„Nu pot să vă dau declaraţii. Cine se consideră vinovat? (n.r. – dacă se consideră vinovat) O să aflaţi în curând despre ce e vorba! Eu nu am nicio treabă cu această afacere.”, a spus Victor Pițurcă, la plecarea din Arestul Central al Poliției Capitalei.

Momentan, procurorii DNA nu au solicitat arestul preventiv pentru 30 de zile. Și Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer, a venit marți dimineață la sediul DNA pentru audieri.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea