Închide meniul

"Trebuie să îl lăsăm să crească". Octavian Popescu a primit un semnal clar din partea FRF. "A mai fost chemat la naţională, dar nu a ajuns la lot"

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 februarie 2021, 20:15

Reclamă
"Trebuie să îl lăsăm să crească". Octavian Popescu a primit un semnal clar din partea FRF. "A mai fost chemat la naţională, dar nu a ajuns la lot"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Octavian Popescu este printre remarcaţii lui FCSB

Mijlocaşul de 18 ani a contribuit la faza în care Florin Tănase a înscris golul victoriei şi a devenit cel mai bun marcator din campionatul României. Mihai Stoichiţă speră ca fanii şi conducătorii echipei să aibă răbdare cu Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă: "Octavian Popescu a fost chemat de 4-5 ori la naţională"

"Eu cred că grăbim foarte mult lucrurile. Ar trebui să îl mai lăsăm să crească. Mi se pare că am căzut într-o capcană a entuziasmului care ne face să ne pierdem raţiunea. Credem că un copil de 18 ani poate să facă acum ce face un fotbalist care joacă de 5 ani în Serie A. Trebuie să-l protejăm de orice fel de pas greşit pe care poate să-l facă în carieră. Din punct de vedere psihologic e greu ce i se întâmplă acum", a declarat Mihai Stoichiţă.

Directorul tehnic al Federaţiei a dezvăluit că Tavi Popescu a primit convocări la naţionalele de juniori, dar Universitatea Craiova a răspuns negativ.

"Selecţia acestor copii a fost făcută înainte să vin eu la Federaţie. După, când am fost la FRF a fost chemat de vreo 4-5 ori, iar Craiova a refuzat să-l dea la lot. Au mai fost jucători care nu s-au prezentat la loturi şi au devenit jucători mari la naţională", a mai precizat oficialul FRF.

Octavian Popescu a marcat, în meciul cu Poli Iaşi, primul său gol în Liga 1. Din ultimele informaţii, se pare că atacantul este monitorizat chiar de Juventus.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și