Închide meniul

"Trebuie să înțeleagă că ăsta e statutul lui în echipă!" Ilie Dumitrescu a găsit înlocuitorul perfect pentru Dennis Man! Principala problemă a noului "puști minune"

Silviu Corneanu Publicat: 19 aprilie 2021, 5:30

"Trebuie să înțeleagă că ăsta e statutul lui în echipă!" Ilie Dumitrescu a găsit înlocuitorul perfect pentru Dennis Man! Principala problemă a noului "puști minune"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Octavian Popescu l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu

  • Cine este noul "puști minune" al fotbalului românesc
  • Ilie Dumitrescu l-a asemuit cu Neymar

"Mister" l-a asemuit cu Neymar și consideră că rolul său în echipă este să suplinească lipsa lui Dennis Man.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"El trebuie să înțeleagă că ăsta e statutul lui în echipă în momentul de față, trebuie să uite de Man, de Coman și să-și asume în multe momente din joc să scoată adversar din joc, să pună în valoare atacantul și, bineînțeles, să ia acțiuni individuale și să finalizeze. 

Ăsta e Octavian Popescu pe care și-l doresc toți din echipă. Asta e o victorie mare pentru FCSB. Cred că și pentru Octavian Popescu", a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport

Reclamă

Ilie Dumitrescu, impresionat de Octavian Popescu

Execuția lui Octavian Popescu l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu. Fosta legendă din Ghencea a identificat însă și principala lipsă a noului puști minune din fotbalul românesc: "Nu își asumă să finalizeze!" 

"S-a inspirat de la Neymar. În multe momente, Neymar, cu capul în pământ, dă la poartă. Nu cred că s-a informat de poziția portarului. Din instinct a șutat. Nu (n.r: n-a avut timp să vadă portarul), și-a făcut pasul și, cu capul în pământ, a dat la poartă. 

Reclamă

E decizia de moment, inspirația lui să dea la poartă. Nu-și asumă, în multe momente, să finalizeze. El a fost activ, a fost cel mai bun jucător de pe teren. Să nu uităm de câteva pase interesante ale lui Octavian Popescu și chiar în primele minute din partea a doua, cu o pasă foarte bună pentru Tănase, care șutează în plasa laterală", a mai spus Ilie Dumitrescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat