Închide meniul

”Trebuie să marcăm șapte goluri ca să câștigăm!” Marius Croitoru, răbufnire după egalul din ultima secundă cu Sepsi

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 5 decembrie 2020, 15:12

”Trebuie să marcăm șapte goluri ca să câștigăm!” Marius Croitoru, răbufnire după egalul din ultima secundă cu Sepsi

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Marius Croitoru și-a criticat elevii după ce au fost egalați în ultima secundă cu Sepsi

FC Botoșani a ajuns astfel la două rezultate de egalitate consecutive în campionat după cel scos cu Universitatea Craiova. Moldovenii au bifat ultima oară o victorie pe 23 octombrie, scor 2-1 contra celor de la Gaz Metan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru: ”Am avut meciul în mână!”

”Asta este, nu avem ce face. Am avut meciul în mână, am pierdut două puncte importante. Cum să nu fiu supărat când mai erau 30 de secunde? Joacă minge lungă, te reașezi, se termină meciul și pleci cu trei puncte acasă. Mai mult ce să fac? Normal că sunt nervos! Nu mai are importanță.

Problema e că am avut 3-4 jucători care puteau să rezolve faza. Atacuri clare nu am văzut (n.r. – de la Sepsi). Ai avut 2-0 și la un minut ai luat gol. În minutul 90+4 am luat iar gol”, a răbufnit antrenorul. 

Marius Croitoru a critical golul primit de Botoșani la ultima fază

”Nu s-au dezechilibrat, s-au apărat destul de bine băieții. Din păcate, vine acel șut care, din punctul meu de vedere… nu mai zic nimic. Nu vreau să jignesc pe cineva și mă abțin. Sunt prea supărat acum ca să mai zic ceva la cald.

Degeaba am avut o apărare bine organizată, degeaba am marcat două goluri dacă plec cu un punct. Probabil trebuie să marcăm șapte goluri ca să plecăm cu trei puncte. Acasă dau două goluri, iau trei. Acum dau două, iau două. Nu știu câte goluri trebuie să dăm ca să luăm trei puncte. Vinovați suntem cu toții”, a concluzionat Marius Croitoru la finalul meciului, într-o intervenție pentru Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și