Închide meniul

„Tricolorul” remarcat de Gazzetta dello Sport, după Italia U19 – România U19 2-1: „Nu au reuşit să înscrie datorită lui”

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2022, 9:29

Reclamă
„Tricolorul remarcat de Gazzetta dello Sport, după Italia U19 – România U19 2-1: „Nu au reuşit să înscrie datorită lui

România a debutat cu înfrângere la Campionatul European

România U19, la Campionatul European din Slovacia/ frf.ro

România U19 a debutat cu înfrângere la Campionatul European din Slovacia, fiind învinsă de Italia U19. Cu toate acestea, portarul român Robert Popa, care evoluează la FC U Craiova, a fost remarcat de Gazzetta dello Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U19 a suferit o înfrângere la primul meci de la Cmapionatul European. „Tricolorii mici”, antrenaţi de Adrian Văsâi, au pierdut în faţa Italiei, cu scorul de 2-1. Pentru România, urmează alte două partide în grupă, cu Franţa şi Slovacia.

„Tricolorul” remarcat de Gazzetta dello Sport, după Italia U19 – România U19 2-1

Robert Popa, portarul celor de la FC U Craiova, a fost remarcatul serii dintre „tricolorii” lui Adrian Văsâi. Golakeeper-ul a fost observat de presa din Italia, care i-a lăudat performanţa.

„Italia și-a făcut debutul în competiție cu un 2-1 convingător, în ciuda intervențiilor bune ale portarului român. Naționala Italiei și-a fixat cortul în jumătatea României în toată prima repriză, fără însă să reușească să înscrie, datorită portarului român, care este și căpitan, Popa.

Prima interveție a venit din dreapta, la șutul lui Ambrosino, a doua la lovitura de cap a lui Fabbian după lovitura liberă executată de Giovane, a treia și cea mai dificilă la Nasti. La jumătatea reprizei a existat și o ocazie pentru Radaslavescu și o respingere a goalkeeper-ului lui Milan. România a reușit să înscrie totuși la primul șut trimis pe spațiul porții, prin Andronache”, a notat Gazzetta dello Sport.

Reclamă
Reclamă 4

Robert Popa, portarul în vârstă de 19 ani, evoluează pentru FC U Craiova din ianuarie 2020, când era adus de la Flacăra Horezu. În sezonul recent încheiat, Popa a bifat 27 de prezenţe pentru olteni, în toate competiţiile.

Italia U19 – România U19 2-1. Naționala noastră, învinsă la debutul de la Euro

„Tricolorii mici”, pregătiți de Adrian Văsîi, au fost învinși în primul meci din grupa A de la Campionatul European U19, din Slovacia. Pentru România, urmeăză partida cu Franţa, de pe 21 iunie.

Meciurile din Grupa A de la EURO U19 2022

Reclamă

18 iunie: Slovacia – Franţa 0-5 / ROMÂNIA – Italia 2-1
21 iunie: Slovacia – Italia (ora 18:30) / ROMÂNIA – Franţa (ora 21:00)
24 iunie: ROMÂNIA – Slovacia / Franţa – Italia (ambele de la ora 18:30)

Lotul României pentru EURO U19 2022

Portari: Robert Popa (U Craiova 1948), Alexandru Borbei (US Lecce/Italia), Denis Lungu-Bocean (SV Kuchl/Austria)* (rezervă)

Fundași: Alexandru Pantea (FC Hermannstadt), Sergiu Pîrvulescu (ACS Petrolul 52), Gabriel Dănuleasă, Dan Sîrbu (ambii Farul Constanța), Andrei Coubiș (AC Milan/Italia), Denis Radu (Politehnica Timișoara), Botond Gergely (FK Csikszereda)

Mijlocași: Nicolas Popescu, Ștefan Bodișteanu, Eduard Radaslavescu, Răzvan Tănasă, Enes Sali (toți Farul Constanța), Andrei Pandele (FC Metaloglobus), Rareș Ilie (FC Rapid 1923), Doru Andrei (Politehnica Timișoara), Aurelian Ciuciulete (FCSB)

Atacanți: Andreas Chirițoiu (Unirea Constanța), Luca Andronache (Farul Constanța)

Componența grupelor la EURO U19 2022
Grupa A

1. Franța
2. Italia
3. România
4. Slovacia

Grupa B

1. Austria
2. Anglia
3. Israel
4. Serbia

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26

Denis Alibec a anunţat la ce echipă vrea să joace! I-a dat răspunsul final lui Gigi Becali

23:20

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

23:12

FotoToni Kroos, prima reacţie după ultimul lui meci din carieră: „Putem fi mândri”! A rămas minute bune pe teren după ultimul fluier!

23:07

„Sunt gata de orice!” Lando Norris, reacţie fermă după ce a fost cel mai rapid în primele antrenamente de la Silverstone

22:44

Germanii „au luat foc”, după faza controversată din meciul cu Spania, şi s-au năpustit asupra arbitrului: „Cel mai slab din lume”

22:18

Eliberat din închisoare, Bocciu a dezvăluit de ce a renunţat să mai fie liderul galeriei Rapidului: „Totul a fost o făcătură”

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și