Închide meniul

”Tunul” financiar pregătit de Cristi Borcea, în plină pandemie. Investiție de 200 de milioane de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2020, 15:40

”Tunul” financiar pregătit de Cristi Borcea, în plină pandemie. Investiție de 200 de milioane de euro

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Cristi Borcea poate da lovitura

Proiectul a fost înaintat de familia lui Cristi Borcea și Hotnews susține că doar aprobarea proiectului de către Consiliul General mai stă în calea super-afacerii lui Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acea zonă, metrul pătrat locuibil costă în jurul a 2.000 de euro. Investiția lui Borcea va fi de 200 de milioane de euro, dar profitul poate fi mult mai mare, ținând cont că în complex vor fi aproape 1000 de apartamente, cu o medie de 80 de metri pătrați.

Cât de puternic a fost Cristi Borcea în fotbalul românesc

Adrian Porumboiu susține că, în anii 2000, fostul său rival de la Dinamo, Cristi Borcea, conducea totul în fotbalul românesc.

”Când a venit aici, la Vaslui, a intrat în cantonament, la hotel și a ieșit după două zile și jumătate (râde cu subînțeles). Își amintește el, sper să nu se supere…

Este un tip simpatic, nu am avut niciun fel de problemă…. Era o perioadă în care el conducea tot. Țineți minte că el spunea că firele de la iarbă le controla… Nu mai vorbesc de vânt, vântul era clar”, a declarat Adrian Porumboiu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și