Închide meniul

Turris Turnu Măgurele, pe urmele lui U Cluj! Val de infecții COVID-19 la echipa din Liga 2. Anunțul făcut astăzi

Gal Dorin Publicat: 11 noiembrie 2020, 14:52

Turris Turnu Măgurele, pe urmele lui U Cluj! Val de infecții COVID-19 la echipa din Liga 2. Anunțul făcut astăzi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Turris Turnu Măgurele a anunțat că are 20 de cazuri de coronavirus la echipă

  • Turris a anunțat 20 de cazuri de COVID-19
  • Echipa s-a despărțit recent de antrenorul Erik Lincar

Turris a anunțat astăzi în mod oficial că 15 jucători împreună cu 5 oameni din staff-ul tehnic au fost depistați pozitivi cu noul coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”În urma testului RT-PCR efectuat ieri, 10.11.2020, avem 15 jucători și 5 persoane din staff depistate pozitiv. Restul jucătorilor sunt izolați în altă locație urmând ca peste 7 zile tot lotul să fie retestat.

Ținem legătura îndeaproape cu autoritățile pentru a rezolva cât mai rapid această situație”, a fost anunțul clubului conform celor de la news.ro

Reclamă

Erik Lincar s-a despărțit de Turris Turnu Măgurele!

Erik Lincar a încheiat un nou mandat pe banca celor de la Turris Turnu Măgurele. Tehnicianul a fost dat afară după un nou pas greșit făcut de echipa sa.

Turris a remizat, scor 0-0, pe teren propriu, cu Miercurea Ciuc. ”Politica și filosofia clubului nu mai concorda în totalitatea cu ideile și planurile de viitor ale lui Erik Lincar”, au anunțat cei de la Turris într-un comunicat. Lincar lasă echipa pe locul 9, cu 16 puncte din 11 meciuri.

Reclamă

”Conducerea AFC Turris Oltul Turnu Măgurele dorește, pe această cale, să îi mulțumească lui Erik Lincar pentru munca depusă în cadrul clubului nostru, el fiind parte implicată a performanțelor pe care le-am realizat în ultimii ani.

Acesta s-a dovedit a fi un antrenor foarte bun, un profesionist desăvârșit, care a muncit și s-a dedicat culorilor clubului. Considerăm însă că a venit momentul ca drumurile noastre să se despartă, deoarece politica și filosofia AFC Turris Oltul Turnu Măgurele nu mai concordă în totalitate cu ideile și planurile de viitor ale lui Erik Lincar”, a fost declarația celor de la Turris.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răzvan Burleanu pregăteşte schimbări radicale în fotbalul românesc
Fotbal intern • 14 dec., 20:05
Răzvan Burleanu pregăteşte schimbări radicale în fotbalul românesc! Noua regulă anunţată de preşedintele FRF
CSA Steaua - CSM Slatina 1-1
Liga 2 • 25 sept., 20:23
CSA Steaua – CSM Slatina 1-1! Formaţia din Ghencea a scos un punct pe finalul meciului
CSA Steaua, egal cu CS Tunari
Liga 2 • 7 iul., 13:06
CSA Steaua, egal cu CS Tunari, în primul amical al verii! Alexandru Buziuc a marcat pentru echipa lui Daniel Opriţa
Steaua aduce jucători de la adversara FCSB-ului
Liga 2 • 28 iun., 16:21
Steaua aduce jucători de la adversara FCSB-ului din preliminariile Conference League
Steaua a făcut primul transfer al verii! Daniel Vîrtej a semnat cu echipa lui Opriţa
Liga 2 • 25 iun., 18:49
Steaua a făcut primul transfer al verii! Daniel Vîrtej a semnat cu echipa lui Opriţa