Închide meniul
Foto

Udinese – Juventus 2-2 | Cristiano Ronaldo, gol anulat în minutul 90+4! Rezerva de lux a lui Allegri s-a bucurat nebuneşte. VAR-ul i-a stricat seara

Publicat: 22 august 2021, 21:40

Cristiano Ronaldo, gol anulat în minutul 90+4 în Udinese - Juventus 2-2

Cristiano Ronaldo, gol anulat în minutul 90+4 în Udinese - Juventus 2-2

Profimedia

  • Cristiano Ronaldo s-a bucurat degeaba
  • Portughezul, gol anulat în minutul 90+4

Cristiano Ronaldo a plutit peste apărarea lui Udinese şi a trimis perfect cu capul în minutul 90+4. Era golul de 3-2, într-un meci nebun, în care Juventus condusese cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Udinese – Juventus 2-2 | Cristiano Ronaldo, gol anulat în minutul 90+4

Ronaldo şi-a scos tricoul şi s-a bucurat nebuneşte alături de colegi. Arbitrii din camera VAR i-au stricat însă seara. Reuşita a fost anulată pentru un ofsaid milimetric.

Reclamă

Ronaldo s-a ales şi cu un cartonaş galben pentru modul în care s-a bucurat.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a intrat în minutul 60 în Udinese – Juventus

În mod surprinzător, Ronaldo a început meciul de la Udine pe banca de rezerve. El a atras atenţia cu un gest făcut în timp ce jocul era oprit. Ronaldo a fost ca un antrenor secund. Portughezul a dat indicaţii în acelaşi timp cu Allegri. Bernardeschis a fost cel care a beneficiat de sfaturile lui Ronaldo.

De ce nu a fost Cristiano Ronaldo titular în Udinese – Juventus

Conducătorii lui Juventus au explicat de ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Udinese – Juventus. Pavel Nedved asigură că nu se pune problema ca golgheterul ultimului sezon din Serie A să plece în această perioadă de mercato.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o alegere împărtășită de jucător. Suntem la începutul sezonului şi încă nu este în cea mai bună condiţie fizică. În această situaţie nu este numai Cristiano, ci întreaga echipă. Antrenorul nostru a încercat să trimită pe teren cea mai bună echipă.

Chiellini, care este campion european, a rămas și el pe bancă. Au fost făcute anumite alegeri pentru a fi competitivi în această seară. Pot să confirm 100% că Ronaldo va rămâne la Juventus!„, a declarat Pavel Nedved pentru Dazn, citat de football-italia.net.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez