Închide meniul

"UEFA a pus multă presiune". Dezvăluiri în premieră ale lui Pierre Webo după scandalul de rasism cu Sebastian Colţescu. "Vreau sancţiuni severe!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 ianuarie 2021, 7:33

"UEFA a pus multă presiune". Dezvăluiri în premieră ale lui Pierre Webo după scandalul de rasism cu Sebastian Colţescu. "Vreau sancţiuni severe!"

Profimediaimages

Pierre Webo cere suspendarea drastică a lui Sebastian Colţescu

  • Pierre Webo continuă "războiul" cu Sebastian Colţescu
  • Antrenorul secund al lui Başakşehir a ieşit din nou la atac

Antrenorul secund al turcilor a dezvăluit că oficialii UEFA au intrat peste jucători în vestiar şi le-au cerut să se întoarcă pe teren. S-a trecut chiar şi la ameninţări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierre Webo: "Trebuie să se aplice sancţiuni severe!"

"Cei de la UEFA au pus multă presiune în vestiar. Au venit să vadă câţiva jucători şi le-a spus să revină pe teren. În caz contrar, meciul nu va fi reprogramat. Au spus că nu mai este timp pentru a se juca din cauza pandemiei şi a programului încărcat", a declarat Pierre Webo pentru France Football.

Pierre Webo insistă pentru aplicarea unor sancţiuni drastice brigăzii de arbitri din România. Fostul internaţional camerunez nu l-a iertat pe Sebastian Colţescu.

Reclamă

"Acel incident va rămâne în mintea tuturor. Meciul a fost întrerupt, a fost o premieră. Arbitrii, jucătorii şi fanii ştiu acum că un asemenea comportament va pune în pericol disputarea unei partide. Se va putea opri oricând, ceva s-a schimbat!

Vreau ca sancţiunile să se aplice pentru că aşa ceva s-a întâmplat pentru prima dată! Trebuie să fie pedepse severe. În caz contrar, totul se va repeta şi nimeni nu îşi va mai aminti ce s-a întâmplat", a mai spus antrenorul secund al lui Başakşehir.

Reclamă

Filmul scandalului în care Sebastian Colțescu este acuzat de rasism

Centralul român, care era rezerva lui Ovidiu Hațegan la acel meci, i-a indicat arădeanului, prin expresia: "ăla negru", cui trebuie să-i arate cartonașul roșu. Este vorba despre secundul celor de la Basaksehir, Pierre Webo. Turcii "au luat foc" și de acolo a început o întreaga nebunie.

Jucătorii celor două echipe, în frunte cu Demba Ba, Neymar sau Mbappe, au fost scandalizați. Aceștia au refuzat să mai joace, iar meciul a fost reprogramat a doua zi.

Ulterior s-a aflat faptul ca arbitrii români au fost făcuți "țigani" de cei de pe banca celor de la Basaksehir, informație confirmată de sursele AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sebastian Colţescu riscă să fie exclus din arbitraj după ce numele lui apare în stenogramele discuţiilor dintre Niculae şi Bocciu!
Liga 1 • 26 mart., 14:00
Sebastian Colţescu riscă să fie exclus din arbitraj după ce numele lui apare în stenogramele discuţiilor dintre Niculae şi Bocciu
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali
Liga Campionilor • 25 mart., 18:08
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali! Anunţul făcut de UEFA
Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 17:10
Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League
Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după amenda uriaşă primită de la UEFA: "Toleranţă zero"
Liga 1 • 12 mart., 21:48
Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după amenda uriaşă primită de la UEFA: „Toleranţă zero”
Pedeapsă mărită pentru Mihai Pintilii, după eliminarea din meciul cu Voluntari
Liga 1 • 6 mart., 17:00
Pedeapsă mărită pentru Mihai Pintilii, după eliminarea din meciul cu Voluntari! Când va putea reveni pe banca FCSB-ului