Închide meniul

UEFA, suspendări drastice după cazul de rasism din meciul Rangers – Slavia Praga. Coechipierul lui Stanciu, Ondrej Kudela, va avea de suferit!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 aprilie 2021, 14:19

UEFA, suspendări drastice după cazul de rasism din meciul Rangers – Slavia Praga. Coechipierul lui Stanciu, Ondrej Kudela, va avea de suferit!

Profimediaimages

Ondrej Kudela a fost suspendat drastic de UEFA

Jucătorul lui Steven Gerrard a fost acuzat că l-a lovit cu pumnii pe Kamara, în tunelul care ducea spre vestiare. A fost un scandal monstru, iar oficialii forului mondial au hotărât să ia măsuri drastice!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ondrej Kudela, suspendat 10 meciuri pentru comportament rasist

"Fotbalistul Slaviei Praga, Ondrej Kudela, este suspendat pentru următoarele 10 meciuri în competiţiile UEFA, pentru un comportament rasist. Este inclusă şi suspendarea provizorie în meciul tur cu Arsenal, din sferturile de finală ale Europa League. 

Jucatorul lui Rangers, Glen Kamara, a fost şi el suspendat pentru 3 meciuri în competiţiile UEFA", se anunţă într-un comunicat al forului continental.

În minutul 87 al partidei de pe Ibrox, Ondrej Kudela de la Slavia s-a îndreptat spre Glen Kamara şi şi-a pus mâna la gură în timp ce spunea ceva. Cei de la Rangers l-au acuzat pe jucătorul de la Slavia de rasism. Cehii au respins cu vehemenţă acuzaţiile.

Glen Kamara, fotbalistul lui Rangers, a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu Ondrej Kudela, în timpul meciului cu Slavia Praga din returul optimilor de finală ale Europa League.

Reclamă

"Abuzul rasist și ticălos al lui Ondrej Kudela a avut loc pe scena internațională, iar orice eșec de a acționa din partea UEFA va fi privit ca o undă verde pentru rasism. În timpul meciului de joi cu Slavia Praga, Kudela se certa cu un jucător al lui Rangers și după ce am încercat să intervin, mi-a spus să tac și apoi mi-a spus: 'O secundă, prietene'.

Apoi a venit la mine, și-a acoperit gura cu mâna, s-a apropiat de urechea mea și a rostit următoare cuvinte: 'Ești o maimuță nenorocită, știi și tu că asta ești'. Am fost șocat și îngrozit când am auzit un astfel de abuz rasist din partea unui jucător de fotbal profesionist", a transmis Kamara într-o scrisoare postată pe contul său de Twitter.

Nicolae Stanciu: "Spune nu rasismului"

Nicolae Stanciu a transmis un mesaj împotriva rasismului alături de colegii de la Slavia Praga. Într-un clip creat de liderul din Cehia, românul a fost printre cei care au lansat îndemnul: "Spune nu rasismului".

Reclamă 4 / 0/3

Căpitanul Jan Boril a transmis că "orice formă de rasism este inacceptabilă" şi a subliniat că în echipa sunt jucători din 11 ţări şi de pe 3 continente.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și