Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

UEFAntasticul Florin Lovin, dezvăluire de senzație: ”Am anunțat clubul că mă duc în Italia să pun faianță! Aveam biletele luate!”

Dragoș Vasile Publicat: 21 aprilie 2022, 11:07

UEFAntasticul Florin Lovin, dezvăluire de senzație: ”Am anunțat clubul că mă duc în Italia să pun faianță! Aveam biletele luate!”

Florin Lovin face parte din generația UEFAntastică a Stelei

Profimedia

  • UEFAntasticul Florin Lovin, dezvăluire de senzație
  • Mijlocașul a fost la un pas de retragere la doar 20 de ani

Florin Lovin a fost la un pas de retragere chiar la începutul carierei sale. Triplul campion al României a fost hotărât să plece în Italia, după ce FCM Bacău a refuzat să îi mărească salariul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Invitat la AS.ro LIVE, Florin Lovin a dezvăluit cum a răbufnit după ce conducerea lui FCM Bacău a refuzat să îi mărească salariul. Nervos, marele mijlocaș și-a luat bilete de avion pentru Italia, unde intenționa să devină faianțar.

Florin Lovin, la un pas de retragere

”La Bacău am semnat contractul pe capota mașinii. Aveam salariu de 500 de dolari. A venit, mi l-a pus în față și m-a pus să semnez. I-am spus domnului Chivorchian: ”Dacă nu îmi faceți 3.000 pe lună, eu nici nu mai merg în cantonament!”

Reclamă

I-am zis că mă duc în Italia la tata, pun faianță și câștig 2.000 de euro pe lună. Mereu a fost chestia asta la echipele din provincie. Jucătorii trebuiau să sufere umilințe.

M-a sunat domnul Sechelariu și m-a luat cu înjurăturile de rigoare. I-am zis că am deja biletul luat. Le-am trimis pentru că nu era cacealma. La două săptămâni m-a sunat și mi-a zis: ”Îți fac 1.500 și prime duble”. I-am zis ”Nu!” și mi-au făcut cât am vrut!”, a dezvăluit Florin Lovin, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Lovin, triplu campion al României

În vârstă de 40 de ani, Florin Lovin a câştigat trei titluri de campion în România, cu Steaua, în 2004-2005 şi 2005-2006, şi cu Astra, în sezonul 2015-2016. De asemenea, fostul mijlocaş a mai cucerit şi două Supercupe, tot cu Steaua şi Astra.

FCM Bacău, Steaua, 1860 Munchen, Kerkyra, KSV 1919, Mattersburg, Oţelul Galaţi, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu sunt echipele pentru care a evoluat mijlocaşul în carieră.

Lovin a făcut parte din generația UEFAntastică care a reușit calificarea în semifinalele cupei UEFA. În urma prestației roș-albaștrilor, acesta a medalia „Meritul Sportiv” clasa a II-a.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
Dan Şucu, făcut praf de un fost jucător de la FCSB: "E doar un alt patron care mă dezamăgeşte"
Liga 1 • 20 mart., 14:47
„Aveam alte aşteptări de la el” Dan Şucu, făcut praf de un fost jucător de la FCSB: „E doar un alt patron care mă dezamăgeşte”
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei
Darius Râpă va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30
Alte sporturi • 13 mart., 11:00
AS.ro LIVE | Darius Râpă a fost invitatul lui Dan Pavel. Povești de senzație din lumea escaladei sportive