Închide meniul

ULTIMA ORĂ | Ştefan Radu şi-a prelungit contractul cu Lazio. Va încasa un salariu fabulos! Românul scrie istorie în Serie A

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2021, 10:24 / Actualizat: 1 iunie 2022, 19:52

Reclamă
ULTIMA ORĂ | Ştefan Radu şi-a prelungit contractul cu Lazio. Va încasa un salariu fabulos! Românul scrie istorie în Serie A

Ştefan Radu și-a prelungit contractul cu Lazio

Profimediaimages

UPDATE: Potrivit jurnalistului Nicolo Schiro, Radu Ştefan s-a înţeles deja asupra noului contract. Ar fi semnat deja înţelegerea şi va primi un salariu de 1.2 milioane de euro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

ştire iniţială…

Conducătorii clubului îşi doresc să îl convingă pe Radu să rămână la club şi sunt hotărâţi să îi pună pe masă un nou contract. Negociarile vor începe în scurt timp, anunţă thelaziali.com.

Ştefan Radu şi-a prelungit contractul cu Lazio

Cel mai probabil, aventura lui românului la Lazio va continua pentru cel puţin încă un sezon. Simone Inzaghi a insistat pentru Radu, apărătorul care a ratat numai şapte meciuri, în această stagiune, din cauza accidentărilor.

Reclamă

Ştefan Radu, care a devenit fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate pentru Lazio – 402, a fost recompensat cu un jilţ personalizat de către clubul italian. Radu a doborât recordul de 401 meciuri jucate pentru Lazio, care era deţinut de Giuseppe Favalli.

La ceremonie a fost prezentă întreaga echipă, dar a participat şi Favalli. Ştefan Radu a primit jilţul personalizat cu numărul 402 şi Radu, un tablou cu un tricou cu numărul 402 şi câteva fotografii speciale.

Sunt foarte fericit. Echipa şi clubul mi-au făcut două surprize foarte mari, nu mă aşteptam la aceste cadouri. Nu ştiu ideea cui a fost, sunt curios: este un cadou foarte frumos, îmi voi aminti toată viaţa acet moment. Sper că magazionerii mă vor ajuta să duc totul acasă. Copiii vor fi mulţumiţi, dar le voi spune că este un cadou pentru mine”, a declarat Radu, râzând la ultima afirmaţie.

Reclamă 4 / 0/3

Românul are o misiune imposibilă în încercarea de a intra într-un TOP 15 al jucătorilor cu cele mai multe prezenţe în Serie A. Ultimul este Ciro Ferrara, cel care a evoluat în exact 500 de partide. Lider autoritar este Gianluigi Buffon, portarul de legendă al lui Juventus. Încă în activitate la 43 de ani, goalkeeperul campioanei Italiei are 655 de apariţii.

Ştefan Radu, de 13 ani în Serie A

Ștefan Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo în ianuarie 2008 pentru 4.75 milioane de euro. El a câștigat Cupa și SuperCupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

Fundaşul român a scris istorie şi în Serie A. Cu 327 de meciuri, este jucătorul lui Lazio cu cele mai multe prezențe în competiţia internă. Românul l-a depășit în acest sezon pe Aldo Puccinelli, un fotbalist emblematic pentru Lazio în anii ’40 și ’50. Sezonul 2020/2021 este cel de-al 13-lea și jumătate în Serie A pentru Ştefan Radu.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și