Închide meniul

ULTIMA ORĂ | Tatăl lui Erling Haaland, alături de Mino Raiola în Barcelona. Ar fi "bomba" anului! Puştiul minune poate juca lângă Messi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2021, 11:12

ULTIMA ORĂ | Tatăl lui Erling Haaland, alături de Mino Raiola în Barcelona. Ar fi "bomba" anului! Puştiul minune poate juca lângă Messi

Profimediaimages

Erling Haaland a făcut marele anunț

Jurnaliştii de la Sport l-au surprins pe tatăl lui Erling Haaland, alături de impresarul Mino Raiola, pe aeroportul din Barcelona. Cei doi au aterizat în această dimineaţă şi au fost aşteptaţi de preşedintele catalanilor, Joan Laporta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland ar putea semna cu Barcelona

Norvegianul de 20 de ani, a cărui cotă de piaţă a crescut la 110 milioane de euro, este atacantul ales de noul Consiliu de Administraţie al vicecampioanei Spaniei. Laporta încearcă să se grăbească, mai ales că Haaland este dorit de toţi granzii europei. Real Madrid, PSG şi Manchester City şi-au manifestat deja interesul să îl transfere pe cel care a marcat 21 de goluri în această ediţie a Bundesligii.

Joan Laporta şi Mino Raiola au o relaţie excelentă şi sunt şanse importante ca, de sezonul viitor, Haaland să joace pe Camp Nou. Ar fi o mutare care l-ar putea convinge pe Messi să rămână la echipa în tricoul căreia a scris istorie!

Manchester City nu renunţă la Erling Haaland

Erling Haaland este dorit şi de Pep Guardiola. Ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist din istoria Premier League. Norvegianul i-a cerut un salariu de 700 de mii de euro pe săptămână lui Manchester City!

Reclamă

În cinci ani de contract, Haaland ar putea obţine peste 180 de milioane de euro doar din salariu, scrie The Sun. Întreaga afacere ar putea să o coste o avere pe Manchester City.

Tot 180 de milioane de euro este preţul pe care Borussia Dortmund i l-a stabilit lui Haaland. Norvegianul mai are contract cu nemţii până în 2024, iar de anul viitor clauza sa reziliere va fi de "doar" 75 de milioane de euro.

Haaland a marcat în actualul sezon 39 de goluri în 36 de meciuri jucate în toate competiţiile. El a ajuns la Borussia la începutul lui 2020, când a fost transferat pentru 20 de milioane de euro de la RB Salzburg.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Erling Haaland are o cotă de piaţă de 110 milioane de euro
  • Negocieri de ultimă oră la Barcelona

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” Vezi toate știrile
Citește și