Închide meniul

Ultimatumul lui Cosmin Contra a expirat. "Mâine îmi iau la revedere de la jucători". Spaniolii de la Dinamo s-au făcut deja nevăzuţi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 decembrie 2020, 14:48

Ultimatumul lui Cosmin Contra a expirat. "Mâine îmi iau la revedere de la jucători". Spaniolii de la Dinamo s-au făcut deja nevăzuţi

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cosmin Contra pleacă de la Dinamo

Contra se aşteaptă ca mulţi dintre fotbalişti să îi urmeze exemplul. Problemele riscă să capete proporţii uriaşe la echipa care este pe locul 14 în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, fără antrenor principal la meciul cu FC Argeş

"Nu ştiu dacă s-a transmis ce trebuie să se trimită. Încă nu am vorbit cu avocatul. Nu ştiu când se va trimite acea notificare cu terminarea contractului. Dar astăzi probabil se va întâmpla acest lucru. Mâine probabil mă voi duce să-mi iau la revedere de la jucători. Din ce am înţeles eu, majoritatea fotbaliştilor au înştiinţat clubul de neplata banilor.

Ei ştiu situaţia şi prin ce am trecut eu. Chiar am ajuns la limita limitelor. Am o durere în piept de vreo 3 săptămâni, care nu mi se duce, trebuie să mă dau deoparte din toate punctele de vedere. Vreau să mă duc să mă liniştesc, să îmi treacă durerea pe care o am în piept. Să am parte de nişte sărbători fericite", a declarat Cosmin Contra la Digi Sport.

Afaceriştii spanioli s-au făcut nevăzuţi. Directorul sportiv Rufo Collado nu a mai ajuns la antrenamentele echipei după ce fanii i-au cerut socoteală.

"Înainte, Rufo venea în fiecare zi la echipă, dar nu a mai venit. Nu a mai ajuns la Săftica în ultimele două zile! Se pare că nu am cu cine să ajung la o înţelegere.

Reclamă

Sigura mea responsabilitate e că am fost naiv şi am avut acel discurs la început. Cunoşteam o persoană depre care ştiam că e serioasă, dar care m-a dezamăgit foarte mult. Am garantat că vor fi aceste persoane serioase şi trebuie să trăiesc cu aceste cuvinte toată viaţa", a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și