Închide meniul

Uluitor! Cazul gemenilor care s-au căsătorit cu surori identice şi locuiesc în aceeaşi casă. "Uneori ne încurcăm între noi"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 martie 2021, 13:38

Uluitor! Cazul gemenilor care s-au căsătorit cu surori identice şi locuiesc în aceeaşi casă. "Uneori ne încurcăm între noi"

The Sun

Gemenii s-au căsătorit la finalul lunii trecute

Potrivit The Sun, Ellwanda Julianop Hidayat (20 de ani) era împreună cu Rani Nurhaeni (19 ani) încă din şcoala gimnazială. Îndrăgostiţii au luat decizia să joace rolul de "Cupidon" şi pentru fraţii lor. Planul a funcţionat, iar Ellwindi Juniafi şi Rina Nurhaendi au devenit de nedespărţit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nunta care a făcut înconjurul lumii

Ellwindi a oferit detalii incredibile de la începutul relaţiei. Prietena lui şi-a schimbat numele cu sora lui, astfel că a ajuns să creadă că este într-o relaţie cu Rina. Confuzie a fost şi în rândul părinţilor, mai ales când ambele cupluri au luat decizia de a se căsători în aceeaşi zi. Pe 27 februarie a avut loc evenimentul.

După nuntă, cei patru tineri s-au mutat în aceeaşi casă. "Uneori ne amestecăm. Îmi doresc să vorbesc cu Rani dar, în schimb, aflu că discut cu Rina", a reacţionat Ellwindi.

Situaţia cu adevărat uluitoare a atras imediat atenţia. Cei patru au fost chemaţi în mai multe show-uri TV. Au povestit că îşi fac concediile împreună şi că sunt deja faimoşi pe reţelele sociale.

Reclamă

Un caz amuzant cu gemeni identici a fost şi în fotbal. Brazilienii Rafael şi Fabio Da Silva au jucat împreună la Manchester United şi au fost cadre inedite cu ei pe Old Trafford. Cu greu au putut fi deosebiţi de fani. Fotbaliştii s-au amuzat teribil, multe dintre postările lor făcând vâlvă pe internet.

"Cine este? Fabio sau Rafael?", a fost întrebarea unui suporter. Răspunsul a venit chiar de la unul dintre jucătorii sud-americani. "Este prea frumos ca să fie Fabio", a glumit Rafael.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Caz uluitor în Indonezia
  • Fraţii gemeni care s-au căsătorit cu surorile gemene

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și