Închide meniul

Uluitor! Pierre-Emerick Aubameyang are malarie. S-a îmbolnăvit la echipa naţională. "Am petrecut câteva zile în spital"

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 7:11

Reclamă
Uluitor! Pierre-Emerick Aubameyang are malarie. S-a îmbolnăvit la echipa naţională. "Am petrecut câteva zile în spital"

Zuma Press / David Klein via Hepta

Aubameyang a anunţat că are malarie

Potrivit acestuia, virusul l-a luat în momentul în care s-a dus la echipa naţională a Gabonului. Aubameyang a şi marcat în confruntarea cu Congo, câştigată cu 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierre-Emerick Aubameyang, infectat cu malarie

"Din nefericire, am contractat malarie în timp ce eram cu echipa naţională în Gabon, acum câteva săptămâni. Am petrecut câteva zile în spital, săptămâna aceasta, dar deja mă simt mai bine în fiecare zi. Le mulţumesc medicilor care au detectat şi tratat virusul atât de repede", a scris jucătorul, pe contul său de Instagram, potrivit news.ro.

Atacantul gabonez a ratat victoria formaţiei Arsenal, scor 3-0, cu Sheffield United, duminică, în Premier League. A lipsit, de asemenea, la meciul retur cu Slavia Praga, din sferturile de finală ale Europa League.

Potrivit site-ului Centrului medical de diagnostic şi tratament Victor Babeş, malaria este o boală infecţioasă des întâlnită în multe zone tropicale şi subtropicale. Boala este determinată de un grup de protozoare-parazit numite Plasmodium. Parazitul malariei este transmis prin înţepătură femelei ţânţarului anofel, în principal între amurg şi zori.

În principal, malaria se manifestă prin febră apărută la şapte zile de la prima posibilă expunere sau la trei luni (mai rar mai târziu) de la ultima posibilă expunere. 

Reclamă
Reclamă

În lipsă măsurilor corespunzătoare de prevenire şi tratament, malaria poate evolua către deces. 

Slavia Praga – Arsenal 0-4

Slavia Praga n-a avut nicio șansă în returul cu Arsenal. "Tunarii" au început ca din tun și au deschis scorul încă din minutul 18. Până în minutul 24, scorul era deja 3-0. Alexandre Lacazette a mai marcat în minutul 77. S-a terminat 4-0 pentru Arsenal, iar aventura lui Stanciu și Slavia se oprește în "sferturi".

Ca urmare a rezultatele de joi seară, semifinalele Europa League sunt următoarele:

Reclamă
  • Manchester United – AS Roma
  • Arsenal – Villareal (meciurile se vor juca pe 29 aprilie şi 6 mai)
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:50

LIVE SCOREReal Madrid, Bayern, Liverpool şi Juventus joacă azi, în Champions League (22:00)! Două meciuri se dispută ACUM

20:45

Andrei Ivan l-a descris într-un singur cuvânt pe Alexandru Mitriţă! Ce a spus despre colegul de la Universitatea Craiova

20:06

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru un jucător din Liga 1: „Plus procente!” Pe cine a pus ochii patronul de la FCSB

19:39

UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”

19:32

„Aş minţi dacă aş spune asta!” Elias Charalambous, discurs emoţionant înainte de PAOK – FCSB. De ce i-a mulţumit lui Gigi Becali

18:56

„Cuvintele nu pot descrie sentimentul!” Simona Halep, copleşită după victoria de la Hong Kong! Mesajul emoţionant transmis

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”
Citește și