Închide meniul

Un antrenor și-a dat demisia pentru că ar fi utilizat un certificat de vaccinare fals. Anchetă de amploare. „Este o situație extrem de stresantă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 noiembrie 2021, 14:14

Un antrenor și-a dat demisia pentru că ar fi utilizat un certificat de vaccinare fals. Anchetă de amploare. „Este o situație extrem de stresantă!

Markus Anfang nu mai este antrenorul lui Werder Bremen

Profimediaimages

  • Markus Anfang a demisionat de la Werder Bremen
  • Este anchetat că a folosit un certificat de vaccinare fals

Anfang a demisionat după deschiderea unei anchete de către autorităţile germane. Scandalul a căpătat proporții în urma unor zvonuri că ar antrenorul se folosește de un certificat fals de vaccinare împotriva Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Markus Anfang și-a dat demisia de la Werder Bremen

Din cauza situaţiei extrem de stresante pentru club, echipă, familia mea şi pentru mine, am decis să-mi reziliez contractul cu efect imediat„, a declarat Markus Anfang, potrivit news.ro.

Demisia a venit cu numai câteva ore înainte de meciul cu Schalke 04. El va fi înlocuit pe bancă de interimarul Danjiel Zenkovic. Anfang fusese instalat la conducerea echipei la începutul acestui sezon.

Reclamă
Citește și:

E important că se pun capăt problemelor care au apărut, la echipă, în ultimele zile. Respectăm decizia luată de Anfang și vom începe să căutăm un nou antrenor principal„, a reacționat directorul sportiv al clubului, Frank Baumann, potrivit kicker.de.

Cu gânduri de promovarea, Werder Bremen este pe locul 8 în Bundesliga 2. A înregistrat o singură victorie în ultimele patru etape.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bayer Leverkusen a câştigat Bundesliga pentru prima oară în istorie! Fanii au invadat terenul înainte de fluierul final
Bundesliga • 14 apr., 20:30
FOTO
Bayer Leverkusen a câştigat Bundesliga pentru prima oară în istorie! Fanii au invadat terenul înainte de fluierul final
Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga
Liga 1 • 1 mart., 15:05
Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga: „Peste un milion de euro salariu”. Echipa care îl vrea pe „Mbappe”
Bayern Munchen, criză uriaşă! Trei înfrângeri consecutive, iar scaunul lui Tuchel se clatină
Bundesliga • 21 ian., 19:07
Bayern Munchen, pas greşit în lupta la titlu! Werder Bremen a produs marea surpriză chiar pe Allianz Arena
Liga Portugal, peste Premier League, La Liga și Serie A
AntenaPLAY • 20 oct., 13:09
Liga Portugal, peste Premier League, La Liga și Serie A! Capitolul la care lusitanii stau mai bine decât marile campionate
Manuel Neuer a revenit la antrenamentele lui Bayern Munchen
Bundesliga • 11 iul., 16:07
Manuel Neuer a revenit la antrenamentele lui Bayern Munchen! Situaţia portarului, în continuare incertă