Închide meniul

Un apropiat al lui Gigi Becali, pus să sacrifice un berbec și să se ungă cu sânge pe față! "Păi, ce era să fac?" Și-a primit banii în pungi de hârtie

Antena Sport Publicat: 8 mai 2021, 16:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Reclamă
Un apropiat al lui Gigi Becali, pus să sacrifice un berbec și să se ungă cu sânge pe față! "Păi, ce era să fac?" Și-a primit banii în pungi de hârtie

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ionuţ Luţu, alături de Gigi Becali, în tribunele Arenei Naţionale

"Aveau un obicei ciudat. Cu o zi înaintea unor meciuri importante, trebuia să ne strângem toţi într-un cerc, iar în mijloc aduceau un berbec, pe care îl tăiam, iar cu sângele respectiv trebuia să ne ungem pe faţă, pe ghete. Era un fel de ritual. Dacă m-am uns şi eu?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Păi, ce era să fac, mi-am dat cu sânge pe faţă, n-avem ce să fac, trebuia să le respect obiceiurile. După ce ne spălam pe faţă, îl preparam şi îl mâncam, doar nu crezi că lăsam bunătate de berbec aşa?!", a povestit amuzat Ionuţ Luţu, potrivit gsp.ro.

Ionuţ Luţu: "Banii îi luam la pungă de hârtie. O găseam în vestiar sau o primeam direct de la preşedintele clubului"

Ionuţ Luţu a jucat de două ori în Kazahstan. La Kairat, între 2005 şi 2006, şi la Jetysu, în 2008. 

"Nu m-am îmbogăţit în Kazahstan, dar nici rău nu mi-a fost. Câştigam cam 150.000 de dolari pe an. Salariul era undeva la 90.000-100.000, dar primele erau mari, 5.000 dolari la victorie afară. Plus că am luat vreo 70.000 de dolari la semnătură.

Banii îi luam la pungă de hârtie. O găseam în vestiar sau o primeam direct de la preşedintele clubului. Nu prin cont, ce bănci? Cu punga şi numai cu punga, dar chiar şi aşa, cît aveam promişi erau acolo, în pungă, până la ultimul dolar. Nu că stăteam eu să-i număr, dar aşa ziceau colegii", a mai declarat Luţu, care a devenit omul de încredere al lui Gigi Becali, după ce a renunţat la cariera de fotbalist.

Reclamă

Ionuţ Lupu, trofee cu Steaua şi Rapid

În vârstă de 45 de ani, Ionuţ Luţu a câştigat Cupa României cu Steaua, în 1999 şi Superupa României cu Rapid, în 2003. În afara ţării, a cucerit campionatul Turciei cu Galatasaray, în 1998, şi şi-a trecut în palmares de două ori Champions League în Asia, în 2001 şi 2002, cu Suwon Samsung Bluewings.

Ionuţ Luţu a jucat 27 de meciuri şi a marcat 8 goluri pentru naţionala de tineret a României. La reprezentativa de seniori are însă o singură selecţie.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și