Închide meniul

Un copil l-a confundat pe Dan Alexa cu Laurenţiu Reghecampf. "Faceţi o poză cu mine?". Reacţia antrenorului lovit de Anamaria Prodan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2021, 10:37

Un copil l-a confundat pe Dan Alexa cu Laurenţiu Reghecampf. "Faceţi o poză cu mine?". Reacţia antrenorului lovit de Anamaria Prodan

Mediafax Foto / Leczki Jozsi via Hepta

Dan Alexa tocmai a pierdut în Bănie, cu U Craiova 1948

Puştiul s-a dus spre antrenorul bănăţenilor, dar l-a confundat pe acesta cu soţul Anamariei Prodan. "Domnule Reghecampf, faceţi şi cu mine o poză?", a fost rugămintea tânărului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Alexa, încurcat cu Laurenţiu Reghecampf

Alexa nu a părut deloc afectat şi s-a apropiat de copilul care era îmbrăcat în echipamentul Craiovei. Chiar l-a ajutat pe puşti să facă poza cu telefonul. Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a celor de la Jurnal de Craiova.

Dan Alexa nu a avut motive de bucurie nici la finalul partidei. ASU Poli a pierdut confruntarea de pe stadionul din Bănie. Singurul gol al oltenilor a fost marcat de Baeten, în minutul 70.

"Felicit Craiova, e o victorie importantă pentru ei. Noi avem ca obiectiv un loc de baraj. Mi-aş dori ca, în prima ligă, să revină echipele de tradiţie pentru că ne este dor de marile derby-uri. Ar fi ideal să promovăm noi, Craiova şi Rapidul", a declarat antrenorul echipei din Timişoara.

Reclamă

Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa

Dan Alexa și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui episod controversat. La finalul partidei dintre Astra şi Botoşani, din sezonul trecut, soţia lui Reghecampf a fost surprinsă de camere în timp ce i-a dat un pumn în faţă antrenorului de atunci al giurgiuvenilor.

"Mie nu mi-a plăcut gestul pe care l-a făcut. Nu am avut niciun fel de discuţie, ştiam ce probleme erau la Astra în perioada respectivă. M-a sunat ea. I-am zis că nu e ok să facă aşa ceva, indiferent de ce se întâmplă, nu are cum să reacţioneze în genul asta", a spus Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și