Închide meniul

Un fotbalist de 17 ani a murit electrocutat. A atins un cablu de înaltă tensiune cu o bară de metal. Momentul în care a avut loc tragicul accident

Antena Sport Publicat: 8 martie 2021, 12:10

Reclamă
Un fotbalist de 17 ani a murit electrocutat. A atins un cablu de înaltă tensiune cu o bară de metal. Momentul în care a avut loc tragicul accident

captură The Mirror

Luke Bennett a încetat din viaţă la vârsta de 17 ani, în urma unui accident stupid

Potrivit primelor informaţii oferite de autorităţi, Luke Bennett a lovit un cablu de înaltă tensiune cu o bară de metal. Fotbalistul în vârstă de 17 ani încerca să recupereze o minge dintr-un iaz. Doi prieteni au suferit arsuri şi au ajuns la spital, dar rănile nu sunt grave, scrie Lancashire Post.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragedie în fotbalul din Anglia

Luke Bennett evolua la clubul AFC Fylde. Accidentul a avut loc pe data de 6 martie. Decesul a fost consemnat la sosirea cadrelor medicale. Poliţia a anunţat că a deschis o anchetă. 

"Cu mare tristeţe, trebuie să vă anunţăm o veste tragică. Jucătorul de la echipa de tineret a lui AFC Flyde, Luke Bennett, a încetat din viaţă la vârsta de 17 ani.

La aflarea veştii, sâmbătă seară, am fost devastaţi şi îndureraţi. Toată dragostea noastră merge la familia şi prietenii lui Luke în aceste momente dificile.

Mai presus de orice, Luke era un tânăr bun, popular, foarte iubit de colegi şi de antrenor. Era cineva care putea să lumineze imediat o încăpere cu personalitatea lui efervescentă. Pe teren, avea un talent înnăscut şi excela de fiecare dată când reprezenta AFC Flyde", se arată într-un comunicat al clubului, citat de The Mirror.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:05

Al Nassr – Al Rayyan LIVE VIDEO (21:00) în AntenaPLAY! Cristiano Ronaldo a revenit în lot! Al Wasl – Al Ahli începe la ora 19:00

13:20

„Cu ochii închişi l-aş lua!” Marius Şumudică vrea să aducă un internaţional român la Rapid: „Am în cap această idee”

12:53

Radu Petrescu va arbitra Aston Villa – Bayern Munchen! Meci de gală pentru centralul român în UEFA Champions League

12:39

VIDEOBernadette Szocs, înfrângere în proba de dublu la China Smash 2024! Românca îşi poate lua revanşa la simplu (15:20, AntenaPLAY)

12:23

NEWS ALERTAntoine Griezmann şi-a anunţat retragerea din naţionala Franţei: „Închei acest capitol din viaţa mea!”

12:14

„M-a dezgustat!” Marius Şumudică, replică dură pentru Viorel Moldovan după Rapid – Oţelul 0-0: „Nu înţeleg nemulţumirea”

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 3 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!” 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și