Închide meniul

Un fotbalist român, arestat pentru tâlhărie. A primit trei ani de închisoare! Ce s-a întâmplat

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2021, 9:38

Reclamă
Un fotbalist român, arestat pentru tâlhărie. A primit trei ani de închisoare! Ce s-a întâmplat

Mediafax Foto / Sebastian Tataru via Hepta

Cătălin-Valentin Humă, prins de poliţişti

Infracţiunea a avut loc în vara anului trecut, iar cei doi tocmai şi-au aflat pedeapsa. Sunt obligaţi să îi plătească victimei şi despăgubiri în valoare de 12.000 de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin-Valentin Humă, trei ani de închisoare

Potrivit Spy News, Cătălin-Valentin Humă şi Marcel Grigorescu au urmărit-o pe pensionară după ce aceasta a coborât din tren. La marginea unui sat, pe un drum agricol, au lovit-o cu bestialitate şi i-au sustras bunurile. După ce i-au luat banii, au aruncat geanta într-un lan de porumb. Nu au existat martori, dar poliţiştii au reuşit să le dea de urmă.

"Condamnă pe inculpatul HUMĂ CĂTĂLIN-VALENTIN la o pedeapsă de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată (faptă din data de 28.08.2020). Condamnă pe inculpatul GRIGORESCU MARCEL la o pedeapsă de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată (faptă din data de 28.08.2020). 

Interzice: dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcții publice și dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, dreptul de a fi tutore sau curator, dreptul de a deține, purta și folosi orice categorie de arme, dreptul de a comunica cu victima sau cu membrii de familie ai acesteia ori de a se apropia de aceștia, dreptul de a se apropia de locuința sau alte locuri unde victima își desfășoară activități sociale la mai puțin de 200 metri – pe o perioadă de 2 ani după executarea pedepsei închisorii.

Menține măsura arestării preventive a inculpaților Humă Cătălin – Valentin şi Grigorescu Marcel", se anunţă în comunicatul autorităţilor.

Reclamă

Cătălin-Valentin Humă era fotbalist în localitatea natală, Traian.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și