Închide meniul

Un mijlocaş de perspectivă a plecat de la FCSB ca să joace la Farul. "Am ajuns la o echipă de tradiţie!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iulie 2020, 18:06

Reclamă
Un mijlocaş de perspectivă a plecat de la FCSB ca să joace la Farul. "Am ajuns la o echipă de tradiţie!"

fcfarulconstanta.ro

Vlad Şerbănescu a semnat cu Farul

Şerbănescu a jucat până acum pentru echipa a doua a roş-albaştrilor. Este convins că va deveni tituar în echipa antrenată de Ianis Zicu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Şerbănescu a lăsat-o pe FCSB pentru Farul Constanţa

"Ma simt foarte bine la Constanţa. Deja m-am acomodat, colegii sunt foarte înţelegatori şi mă ajută să ma integrez, mai ales că eu sunt mai mic ca vârsta. Îmi place la FC Farul, este o echipa de tradiţie, cu renume în fotbalul românesc, cu o istorie lungă şi îmi doresc mult să fac o treabă bună. 

Visez să debutez cât mai curând la nivelul Ligii a 2-a, să joc bine şi să dau goluri. Postul meu preferat este de mijlocaş de bandă stângă, dar pot să joc şi pe dreapta sau ca atacant. Îmi place să intru în interior şi să şutez. 

Îmi doresc să promovam în Liga 1 şi să jucăm împotriva celor mai puternice echipe din fotbalul românesc", a declarat Vlad Şerbănescu pentru site-ul noului său club.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
Vezi toate știrile
Citește și