Închide meniul

Un moldovean e omul din spatele lui McGregor. Doctor Pain îl transformă într-o maşină de luptă pe starul din cuşcă. Detalii la ştirile AntenaSport, la 19.55!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iulie 2020, 16:39

  • Connor McGregor nu a avut rival în cuşcă
  • Reportajul special este la ştirile AntenaSport
  • Detalii neştiute de la 19.55, după Observator

Pe medic îl cheamă Vasile. Acesta îI torturează pe McGregor la masaj şi îl scapă de boli cu pălincă şi ierburi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doctor Pain Vasile Bria este de şase ani maseur, fizioterapeut şi osteopat pentru McGregor. Omul a muncit în construcţii înainte să-l întâlnească pe irlandezul nebun din cuşcă.

Toate detaliile le aflaţi la ştirile AntenaSport, de la ora 19:55, după Observator!

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
Vezi toate știrile
Pe același subiect
FIGHT • 5 iun., 23:48
EXCLUSIV | Conor McGregor l-a lăsat cu gura căscată pe puştiul-minune din România: „Rămâi concentrat, cerul este limita!”
FIGHT • 14 iul., 17:50
Un moldovean îl "repară" pe cel mai temut luptător din cuşcă. Milionarul primeşte un tratament inedit. "Îi fac pălincă cu ierburi"
Connor McGregor, după un meci
FIGHT • 7 iun., 7:06
Connor McGregor se retrage la 31 de ani: "Ce cursă a mai fost"