Un moldovean e omul din spatele lui McGregor. Doctor Pain îl transformă într-o maşină de luptă pe starul din cuşcă. Detalii la ştirile AntenaSport, la 19.55!

De Antena Sport
Publicat: 14 iulie 2020, 16:39

Connor McGregor a scris istorie luptând în cuşcă şi a câştigat, în carieră, peste 110 milioane de euro. Nu ar fi avut acelaşi succes dacă nu l-ar fi avut alături pe moldoveanul care l-a "reparat" de fiecare dată când a fost nevoie.

Reclamă

Pe medic îl cheamă Vasile. Acesta îI torturează pe McGregor la masaj şi îl scapă de boli cu pălincă şi ierburi. 

Reclamă

Doctor Pain Vasile Bria este de şase ani maseur, fizioterapeut şi osteopat pentru McGregor. Omul a muncit în construcţii înainte să-l întâlnească pe irlandezul nebun din cuşcă.

Toate detaliile le aflaţi la ştirile AntenaSport, de la ora 19:55, după Observator!

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
12:37 CFR Cluj vrea să dea marea lovitură! Nana Boateng poate deveni cel mai scump transfer din istoria clubului 12:13 VIDEOCampionul Chase Elliott, moment savuros după un nou succes în Nascar: „Vreți să cânt ceva la chitară?” 12:12 Simona Halep, sperietoare pentru Magdalena Frech, la Wimbledon 2022. ”Normal că mi-aș fi dorit o adversară mai ușoară pentru turul 3” 11:37 Oleksandr Usik se ruga să nu fie ucis în războiul din Ucraina: ”Te rog, Doamne, să nu laşi pe nimeni să mă împuşte” 11:00 EXCLUSIV AS.ro LIVECristian Gațu, poveste savuroasă: „Dinamo era un club renumit pentru a afla lucruri!” Legendarul sportiv juca fotbal şi handbal în acelaşi timp 10:16 Robert Lewandowski şi Xavi, întâlnire de gradul zero într-un club din Ibiza! Superstarul polonez vrea cu orice preţ la Barcelona 10:09 PSG şi Mauricio Pochettino au ajuns la un acord! Suma uriașă primită de argentinian 9:50 AS.ro LIVE | Cristian Gațu a fost invitatul lui Cătălin Oprișan! Cel mai mare handbalist român a venit cu povești savuroase 9:30 Florin Lovin anunţă dezastrul la FCSB: „Nu va reuși niciodată să câştige titlul! Mereu e la fel!” 9:22 Clujeanul Simone Tempestini continuă lupta pentru titlu în Campionatul European de Raliuri
Pe același subiect
FIGHT • 5 iun., 23:48
EXCLUSIV | Conor McGregor l-a lăsat cu gura căscată pe puştiul-minune din România: „Rămâi concentrat, cerul este limita!”
FIGHT • 14 iul., 17:50
Un moldovean îl "repară" pe cel mai temut luptător din cuşcă. Milionarul primeşte un tratament inedit. "Îi fac pălincă cu ierburi"
Connor McGregor, după un meci
FIGHT • 7 iun., 7:06
Connor McGregor se retrage la 31 de ani: "Ce cursă a mai fost"
Close