Închide meniul

Un nou caz de COVID-19 la Manchester City! Ilkay Gundogan va fi băgat în izolare zece zile

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 21 septembrie 2020, 9:52

Un nou caz de COVID-19 la Manchester City! Ilkay Gundogan va fi băgat în izolare zece zile

profimediaimages

Gundogan, Fernandinho și Mendy în timpul unui meci din UEFA Champions League

”Gundogan va intra într-o perioadă de auto-izolare de 10 zile în conformitate cu protocolul de carantină al Premier League și al Guvernului Marii Britanii”, au precizat englezii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City nu este la prima luptă cu virusul

Aceasta nu va fi prima luptă a unui jucător de la Manchester City cu virusul care a afectat întreaga lume. Riyad Mahrez și Aymeric Laporte s-au întors în ultimele zile la club după ce au fost declarați vindecați. 

Dacă algerianul Mahrez ar putea să joace în această seară împotriva celor de la Wolves, Laporte s-a alăturat mult prea târziu echipei pentru a fi gata într-un timp atât de scurt.

O altă absență notabilă va fi Sergio Aguero, care încă nu s-a întors după operația la genunchi pe care a suferit-o după accidentarea din luna iunie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” Vezi toate știrile
Citește și