Închide meniul

Un nou cutremur în fotbalul mondial! Real Madrid şi Juventus riscă să fie excluse din Europa pentru înfiinţarea Super Ligii Europei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 aprilie 2021, 12:41

Un nou cutremur în fotbalul mondial! Real Madrid şi Juventus riscă să fie excluse din Europa pentru înfiinţarea Super Ligii Europei

Profimediaimages

Andrea Agnelli şi Florentino Perez sunt în pericol

Potrivit spaniolilor de la AS, Real Madrid şi Juventus riscă să fie excluse, sezonul viitor, din competiţiile europene. Ar fi cea mai agresivă decizie luată vreodată de membrii Comitetului Executiv al UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Risc maxim pentru Juventus şi Real Madrid

În momentul de faţă, părerile sunt împărţite la forul continental. Sunt membri care cer să se dea un exemplu şi să se ia măsuri fără precedent, dar există şi persoane care să îşi doresc să se încheie rapid scandalul care a cutremurat fotbalul mondial. Decizia finală se va lua vineri!

Situaţia este incertă şi în Anglia, chiar dacă de acolo s-a dat semnalul suspendării proiectului Super Ligii Europei. Directorul general al Premier League, Richard Masters, i-a contactat, miercuri, pe conducătorii cluburilor Arsenal, Manchester United, Chelsea, Liverpool şi Manchester City pentru a le cere să renunţe la poziţiile lor în grupurile de lucru. Tottenham nu este reprezentat în niciunul dintre principalele comitete din Premier League.

Florentino Perez, acuze dure către FIFA şi UEFA

Preşedintele lui Real Madrid şi al Super Ligii Europei a părut a simţi pericolul. A stârnit deja un val de acuzaţii către preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin.

"FIFA a creat un spectacol mare. Parcă am fi dat drumul unei bombe atomice. Poate că nu am explicat-o bine, dar nici ei nu ne-au dat posibilitatea să o explicăm. Unii oameni pur şi simplu nu doreau asta.

Reclamă

Nu am văzut niciodată o astfel de agresiune din partea preşedintelui UEFA şi a unora dintre autorităţile fotbalistice naţionale. Sunt în fotbal de 20 de ani şi nu am văzut niciodată ameninţări de acest gen. A fost ca şi cum am fi ucis pe cineva, ca şi cum am fi ucis fotbalul. Dar am încercat să muncim ca să salvăm fotbalul", a declarat preşedintele Realului.

Cele 12 cluburi fondatoare au fost AC Milan, Arsenal Londra, Atletico Madrid, Chelsea, FC Barcelona, Interazionale Milano, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid şi Tottenham. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și