Închide meniul

Un nou ”tunar”! Cătălin Cîrjan, chemat la echipa mare a lui Arsenal. Poate debuta în Premier League într-un meci colosal

Gal Dorin Publicat: 21 decembrie 2020, 19:06

Reclamă
Un nou ”tunar”! Cătălin Cîrjan, chemat la echipa mare a lui Arsenal. Poate debuta în Premier League într-un meci colosal

profimediaimages

Cătălin Cîrjan a fost chemat la prima echipă a lui Arsenal

Mijlocașul român avea deja la activ antrenamente cu echipa mare, însă evoluase doar pentru echipa a doua. De această dată, el va rămâne exclusiv în prima selecționată a ”Tunarilor”, anunțul fiind făcut de agentul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cîrjan vine la echipă într-o perioadă foarte grea pentru Arsenal. Jucătorii lui Arteta au meci pe 22 decembrie cu Manchester City, în Cupă. Patru zile mai târziu, ei primesc vizita lui Chelsea în campionat.

Cătălin Cîrjan i-a vrăjit pe fanii lui Arsenal după o fază senzaţională. "Vei ajunge la prima echipă, în locul lui Willian"

Încă de luna trecută, mijlocașul român făcea senzație la sesiunile de antrenament ale lui Arsenal și îi impresiona pe fanii englezi.

Reclamă
Reclamă 4

Acesta a postat pe Twitter un filmuleţ în care marchează la vinclu, după o fază de senzaţie. Fanii "tunarilor" nu au întârziat să îl "ceară" pe român în primul 11 al lui Arteta, chiar în locul lui Willian.

"Vei ajunge repede la echipa mare", "Sigur eşti mai bun decât Willian", "Majoritatea jucătorilor de la echipa a doua sunt mai buni decât la prima", au fost reacţiile fanilor lui Arsenal.

Cătălin Cîrjan a ajuns la clubul vieţii lui

În momentul în care ajungea la Arsenal, Cîrjan anunţa că acesta este clubul său favorit de când avea 5 ani.

Reclamă

"Acesta este primul meu sezon la Arsenal de când m-am mutat din România şi vreau cu orice preţ să am succes aici. Au existat multe cluburi care m-au dorit în vară, dar visul meu a fost întotdeauna să joc la Arsenal.

Trebuie să mă credeţi când spun că am visat să joc pentru 'tunari' încă de la vârsta de 5 ani, când purtam cu mândrie tricoul lui Thierry Henry. Sunt gata să fac totul pentru a-mi îndeplini visul", spunea Cîrjan la finalul anului trecut.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și