Închide meniul

”Un rezultat care trebuie uitat!” Toni Petrea despre înfrângerea rușinoasă a FCSB-ului. Ce spune despre cele 4 schimbări în prima jumătate de oră

Gal Dorin Publicat: 27 septembrie 2020, 20:57

Reclamă
”Un rezultat care trebuie uitat!” Toni Petrea despre înfrângerea rușinoasă a FCSB-ului. Ce spune despre cele 4 schimbări în prima jumătate de oră

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Toni Petrea

”Un rezultat pe care trebuie să îl uităm cât mai rapid și evoluția noastră pe care trebuie să o uităm cât mai repede. Undeva explicabil jocul nostru prin prisma faptului că nu am avut posibilitatea să ne pregătim așa cum trebuie, dar atât am putut în seara asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trebuie să strângem rândurile, să ne pregătim cât mai bine și să o luăm de la capăt. Am înscris primii, a fost okay, dar după s-a văzut lipsa jocurilor și ritmul nostru nu a fost cel pe care l-am dorit. Adversarul a profitat și a înscris”, a precizat Toni Petrea.

Toni Petrea despre patru schimbări în prima jumătate de oră

Prima jumătate de oră a meciului a adus și un moment greu de înțeles. Mihai Stoica a fost surprins vorbind la telefon, iar câteva minute mai târziu, antrenorul Toni Petrea a făcut patru schimbări.

”Da, suntem la început, am încercat să găsim soluția cea mai bună pentru acest joc. Așa am gândit la momentul respectiv, am zis că putem să aducem ceva în plus jocului nostru, dar din păcate nu am reușit”, a declarat tehnicianul FCSB-ului.

Toni Petrea despre starea jucătorilor

”E o perioadă dificilă pentru noi. Asta este, face parte din viață. Trebuie să ne pregătim în continuare și să vedem unde putem ajunge. 

Reclamă
Reclamă 4

Nu este ușor să lucrezi cu unii dintre jucători, după care afli că sunt testați pozitiv și nu pot evolua, faci altă tactică și altă pregătire a jocului.

Sper ca de acum încolo aceste probleme să dispară și jucătorii să vină la echipă și să putem pregăti jocurile care le urmează”, a explicat Petrea.

Toni Petrea despre Florinel Coman și jucătorii tineri.

”Starea lui (n.r. Florinel Coman), din ce știu, nu este una foarte bună. E o perioadă mai lungă de timp în care el va absenta, vom vedea pe parcurs cum se reface și cât de repede.

Reclamă

M-au mulțumit evoluțiile jucătorilor tineri în meciurile de dinainte, se vede lipsa lor de experiență, dar am convingerea că, fiind pe lângă noi și cu o pregătire bună, vor evolua și jocul lor va fi mult mai bun pe viitor”, a concluzionat Toni Petrea.

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:52

Rivalul lui David Popovici, probleme înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris: „Mi s-au administrat patru injecţii cu cortizon”

22:42

Probleme în lotul Franței înainte de debutul la EURO! Un virus s-a răspândit în cantonamentul selecționatei lui Didier Deschamps

22:22

„Mă răzbun!” Mihai Stoica, dezvăluiri despre „războiul” dintre Adrian Mititelu şi Gigi Becali. De ce ajunge Baeten la CFR Cluj

21:35

VIDEOEliza Samara s-a calificat în turul 2 la WTT Star Contender Ljubljana 2024, în AntenaPLAY. Toate rezultatele românilor

21:31

Simona Halep, veşti uriaşe despre un posibil wildcard la Wimbledon! Anunţul organizatorilor: „Se va ţine cont de performanţe”

21:27

„Își permite să ne țină pe jar!” Mihai Stoichiță, ultimele detalii despre viitorul lui Edi Iordănescu

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și