Închide meniul

Un stomatolog a fost motivul rupturii dintre Dan Petrescu şi CFR Cluj! Ce l-a supărat pe patronul Neluţu Varga

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2021, 11:36

Reclamă
Un stomatolog a fost motivul rupturii dintre Dan Petrescu şi CFR Cluj! Ce l-a supărat pe patronul Neluţu Varga

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

Dan Petrescu s-ar fi certat cu Neluţu Varga din cauza unei facturi de 18.000 de euro

Dan Petrescu a câştigat trei titluri la rând în Liga 1, dar nu a mai fost dorit de patronul Neluţu Varga din cauza unei facturi la medicul stomatolog.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu: "Păi, eu am înţeles că plăteşte domnul Varga"

Ruptura a avut loc la reluarea campionatului, după pauza cauzată de pandemie, cu o jumătate de an înaintea despărţirii oficiale.

Atunci, Petrescu ar fi beneficiat de un tratament stomatologic, în valoare de 18.000 de euro, la un medic recomandat de Neluţu Varga.

"Păi, eu am înțeles că plăteşte domnul Varga totul, nu că e vorba de vreun discount", ar fi declarat antrenorul. "Incredibil! Mă roagă să-l ajut cu o vorbă bună și-mi trimite factură de un miliard (n.r. de lei vechi)", ar fi fost reacţia partronului de la CFR, scrie Fanatik.

Suma uriaşă câştigată de Dan Petrescu, în ultimul an, la CFR Cluj

Petrescu a câştigat aproape 2 milioane de euro la CFR Cluj, doar în 2020! Acum, antrenorul este aproape să semneze cu Kayserispor, în Turcia, unde are promisă un sfert din sumă dacă reuşeşte salvarea de la retrogradare.

Reclamă
Reclamă 4

Astăzi, echipa românilor Alibec, Săpunaru şi Lung a câştigat cu 1-0 pe terenul lui Denizlispor şi a reuşit să scape de ultimul loc în clasament. Răspunsul lui Petrescu este aşteptat tot astăzi. Marius Şumudică a dat de înţeles că acesta s-a înţeles cu noua echipă, dar a spus că şi el a fost ofertat de Kayseri.

"Eu am zis că telefonul meu este închis pentru el, dar am vorbit cu el vreo 50 de minute. M-a sunat, nu ştiam numărul. Am răspuns şi din respect am vorbit şi i-am explicat cum stă situaţia în Turcia. Mai departe, el ştie ce are de făcut", i-a transmis Şumudică lui Petrescu, la Antena Sport.

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:45

CSM Focșani – CS Dinamo 2-0! Vrâncenii au prins ultimul bilet pentru promovarea în Liga a 2-a!

19:30

LIVE TEXTSpania – Croaţia 3-0. Primul duel şoc de la EURO 2024! Repriză de vis pentru spanioli

19:20

Amical de lux pentru Petrolul! „Lupii” se vor duela cu Jose Mourinho în Turcia

19:07

„Își pun speranțele în Dumnezeu!” Presa spaniolă, val de ironii la adresa României înainte de debutul tricolorilor la EURO 2024!

19:00

„Un an de neuitat!” Adrian Şut, euforic înainte de debutul naţionalei la EURO 2024! Mesajul titularului de la FCSB

18:49

„Nici măcar Dumnezeu..” Reacția presei din Ungaria, după 1-3 cu Elveția! Mesaj despre prestația lui Dominik Szoboszlai

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și