Închide meniul

Unde a dispărut Covid-ul? Focarul de infecție de la Astra s-a risipit! Rezultate de necrezut primite de jucătorii Astrei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 octombrie 2020, 12:30

Unde a dispărut Covid-ul? Focarul de infecție de la Astra s-a risipit! Rezultate de necrezut primite de jucătorii Astrei

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Au mai rămas patru cazuri de coronavirus la echipa din Liga 1

Potrivit GSP, numai 4 dintre cei 16 fotbaliști de la echipa de seniori a giurgiuvenilor au mai primit un rezultat pozitiv! Unul dintre ei a avut virusul și în vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au mai rămas patru cazuri de Covid-19 la Astra

Inițial, la Astra au fost depistate 27 de persoane cu coronavirus. Testarea s-a făcut la o clinică din București. Surprinși de rezultatele primite, conducătorii clubului au schimbat orașul și au făcut testele pentru coronavirus la Ploiești. Medicii de acolo i-au făcut să răsufle ușurați.

Pentru a se asigura că pot reveni la antrenamente, jucătorii ultimei clasate din Liga 1 vor mai fi testați o dată în Ploiești. 

Jucătorii Astrei s-au izolat în camerele de hotel

Bogdan Mara a anunțat încă de ieri că nu îşi explică ce se întâmpla la Astra. Directorul sportiv al giurgiuvenilor a dezvăluit că jucătorii s-au temut pentru sănătatea lor şi că au intrat în izolare în camerele de hotel.

"Dacă toate testele pe care le-am făcut din nou sunt negative, atunci cine face aceste testări îşi bate joc de oameni. Nu ştiu ce au mai făcut cei de la CFR Cluj cu acea clinică, când au fost 12 jucători testaţi pozitiv şi nu avea coronavirus.

Reclamă

Toţi jucătorii noştri sunt speriaţi, au plecat de acasă ca să nu stea alături de familie. Unii au plecat de acasă, şi-au luat cameră la hotel, au copii mici acasă. Asta nu e joacă! Niciun jucător nu este internat. Cei din conducere mi-au spus că nu au simptome.

Cel mai ciudat e la Dima, care a avut Covid, a făcut testul pentru anticorpi și i-a ieșit că are anticorpi. Acum a ieșit din nou pozitiv! Poate fi un test contaminat, de-aia am preferat să schimbăm clinica", a declarat, vineri, Bogdan Mara la Digi Sport.

Astra trebuia să joace cu Dinamo, dar meciul a fost amânat de LPF. A fost reprogramat pentru data de 14 noiembrie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Situație incredibilă la Astra Giurgiu
  • Jucătorii au primit rezultatele ultimei testări pentru coronavirus

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și