Închide meniul

”Unde te duci, Perin?”. Cristiano Ronaldo, duel savuros cu portarul lui Genoa. ”De ce nu bați fără zid, ți-e frică?”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 15 decembrie 2020, 12:44

”Unde te duci, Perin?”. Cristiano Ronaldo, duel savuros cu portarul lui Genoa. ”De ce nu bați fără zid, ți-e frică?”

profimediaimages

Cristiano Ronaldo s-a ”duelat” în replici cu Mattia Perin în timpul meciului dintre Juventus și Genoa

Mattia Perin către Cristiano Ronaldo: ”Tot pe centru dai?”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Goalkeeper-ul celor de la Genoa, care este, în mod ironic, împrumutat chiar de la Juventus, a încercat să îl încurce pe superstarul portughez atunci când acesta se pregătea să bată a doua lovitură de la 11 metri.

Perin poate fi auzit spunându-i lui Ronaldo: ”Tot pe centru?”, referindu-se la modul în care CR7 executase prima lovitură de pedeapsă.

Deși inițial nu a răspuns, Cristiano Ronaldo l-a executat pe portar cu un șut în partea opusă locului în care acesta a sărit. După ce și-a făcut gestul tradițional de celebrare a unui gol, Ronaldo nu s-a putut abține și a strigat de două ori: ”BOOM, unde te duci, Perin? Unde te duci Perin?”, a râs portughezul.

Cristiano Ronaldo și Mattia Perin s-au ”duelat” până la final

Portarul lui Genoa nu și-a învățat însă lecția. La o lovitură liberă pentru Juventus la ultima fază a meciului, Ronaldo a ales să dea o pasă scurtă în loc să tragă.

Reclamă

Mattia, care tocmai ce își îndemnase colegii să nu facă zid (”Fără zid, lasă-l să tragă”), a fost surprins de acest lucru.

Perin nu a ratat șansa și a început să strige după superstarul portughez: ”Ți-e teamă? De ce nu tragi fără zid?”, a strigat goalkeeper-ul celor de la Genoa

Juventus a câștigat partida cu 3-1 și a urcat până pe locul 4 în Serie A, la patru puncte de liderul AC Milan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Genoa - Juventus 1-3
  • Cristiano Ronaldo, duel verbal cu portarul lui Genoa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și