Închide meniul

Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0 | Ouzounidis şi-a certat jucătorii. „Am jucat fără răbdare”. Grecul se teme de KF Laci. „Aţi văzut ce a păţit CFR!”

Reclamă

Publicat: 17 iulie 2021, 23:59

Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0 | Ouzounidis şi-a certat jucătorii. „Am jucat fără răbdare. Grecul se teme de KF Laci. „Aţi văzut ce a păţit CFR!

Marinos Ouzounidis, antrenor Universitatea Craiova

Hepta

Marinos Ouzounidis a fost nemulţumit că jucătorii Universităţii Craiova s-au grăbit pe faza de atac în meciul câştigat cu mari emoţii contra lui FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marinos Ouzounidis, nemulţumit după Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0

„Cu această evoluţie, importante sunt doar cele 3 puncte. Am jucat fără răbdare, am încercat să atacăm cu o pasă sau două. Poate a fost o presiune mai mare fiind primul meci.

Nu am jucat aşa cum ne doream. Suporterii vor să atacăm tot timpul, dar le cer răbdare jucătorilor mei. Să plimbăm mingea, să folosim toată lăţimea terenului”, a spus antrenorul grec la Digi Sport.

Marinos Ouzounidis a cerut răbdare şi de la fani, pentru ca jucătorii să îşi poată intra în ritm şi a spus că se teme de duelul de joi, cu albanezii de la KF Laci.

„Cer timp pentru unii jucători, ca să îşi găsească ritmul. Sigur că mai avem nevoie de unul, două transferuri. Dar nu ţine de mine.

Reclamă

Normal că va fi greu (n.r. în Conference League). Aţi văzut ce a păţit CFR! În Europa, e diferit. E foarte dificil. Trebuie să ne recuperăm. Jucătorii nu sunt atât de proaspeţi pe cât ne dorim”, a mai mai spus Ouzounidis.

Universitatea Craiova, victorie cu emoţii contra lui FC Argeş

Universitatea Craiova s-a impus la limită în faţa propriilor fani. Andrei Ivan a marcat singurul gol al meciului cu FC Argeş. Atacantul oltenilor a reluat din plonjon, din centrul careului, după o fază superbă a lui George Cîmpanu.

FC Argeş a ratat două ocazii imense în prima repriză, prin Lupeta. Tot el a marcat în minutul 79, dar reuşita a fost anulată pentru un ofsaid la limită.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru echipa lui Marinos Ouzounidis urmează meciul de joi, din turul 2 preliminar al Conference League, contra albanezilor de la KF Laci.

Antrenorul grec are însă bătăi de cap. Bogdan Vătăjelu şi Andrei Ivan au acuzat probleme medicale.

Recomandări
  • Ouzounidis, nemulţumit de jucătorii săi
  • Ce le-a reproşat antrenorul grec

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și