Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Dezastru pentru echipa lui Gigi Becali! Două înfrângeri în patru zile pentru roș-albaștri. CFR Cluj, noul lider

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2021, 18:40

Reclamă
Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Dezastru pentru echipa lui Gigi Becali! Două înfrângeri în patru zile pentru roș-albaștri. CFR Cluj, noul lider

Hepta

Universitatea Craiova şi FCSB se înfruntă în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1

Universitatea Craiova avea o singură victorie în ultimele 9 întâlniri directe cu rivala FCSB înaintea acestei partide. Oltenii au bătut-o și pe CFR Cluj în runda precedentă și au revenit în forță în lupta la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB a fost a doua înfrângere consecutivă în play-off. Roș-albaștrii au pierdut în runda precedentă împotriva lui Sepsi și au cedat șefia clasamentului în detrimentul rivalilor de la CFR Cluj.

Universitatea Craiova – FCSB 2-0

Min 90: Final de joc pe Oblemenco! Universitatea Craiova câștigă derby-ul împotriva lui FCSB cu 2-0. 

Min 73: Olimpiu Moruțan trimite mingea în poartă, dar de la margine s-a arătat ofsaid. Cu toate acestea, reluările au arătat că "perla" de la FCSB era în poziție regulamentară. Moruțan mai marcase cu doar câteva zeci de secunde în urmă, însă n-au existat dubii în privința primei faze. 

Min 63: GOOOL Universitatea Craiova! Dan Nistor a șutat de la distanță, iar Andrei Vlad a scăpat uluitor mingea în poartă. 

Reclamă

Min 53: Bogdan Vătăjelu vede al doilea galben după o intrare asupra lui Octavian Popescu la marginea careului.

Min 46: Ocazie pentru Craiova! Alexandru Cicâldău a șutat cu interiorul puțin pe lângă poarta lui Andrei Vlad. 

Min 45: Pauză în Bănie! Gazdele conduc cu 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Min 40: Schimbare la FCSB! Tânărul Adrian Niță este înlocuit de Răzvan Oaidă. 

Min 38: GOOL Universitatea Craiova! Alexandru Cicâldău a reluat în plasă centrarea excelentă furnizată de Bogdan Vătăjelu. 

Min 6: Ocazie uriașă pentru FCSB! Adrian Niță a scăpat singur cu Pigliacelli, dar n-a reușit să-l învingă pe portarul oltenilor. Olimpiu Moruțan a dat o pasă superbă. 

Min 4: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Alexandru Cicâldău trimite peste poartă dintr-o poziție bună. 

Min. 3: A ieşit Mitran, a intrat Mamut. 

Min. 1: A început partida. Florin Tănase a spus o rugăciune până ca Istvan Kovacs să fluiere startul derby-ului. 

Echipele  de start

Reclamă

CRAIOVA: Pigliacelli – Vătăjelu, Acka, M. Constantin, N. Bancu – Mateiu, Nistor – Cîmpanu, Cicâldău, Mitran – Ivan

ANTRENOR: Marinos Ouzounidis

FCSB: A. Vlad – Haruț, I. Cristea, Miron, Radunovic – Moruțan, Șut, Ov. Popescu – Ad. Niță, Fl. Tănase, Oct. Popescu

ANTRENOR: Toni Petrea

Craiova n-a pierdut de 8 meciuri în campionat şi este pe locul 3, cu 34 de puncte, în timp ce FCSB vine după eşecul surprinzător, 1-2 cu Sepsi. Roş-albaştrii sunt pe locul 2, cu 39 de puncte, şi pot redeveni lideri în cazul unui succes.

Runda trecută, Universitatea Craiova a învins-o pe CFR Cluj la ea acasă şi a reintrat în lupta la titlu. Fanii olteni vor cu orice preţ o victorie a favoriţilor şi în derby-ul cu FCSB. Suporterii au dat recital, ieri, în faţa arenei "Ion Oblemenco".

Universitatea Craiova – FCSB, LIVE TEXT pe AS.ro

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Istvan Kovacs pentru meciul crucial de la Craiova, deşi acesta a fost criticat dur de Gigi Becali pentru prestaţia de la CFR Cluj – FCSB, din sezonul regular.

"Facem rugăciune să nu mai aibă dracii influenţă la el. Facem rugăciune să arbitreze corect. Eu, acum, fac rugăciune: Doamne, ajută-l pe Kovacs să fie corect! Doamne, ajută-l, împrăştie dracii de la el în timpul meciului ca să arbitreze corect!", a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
Vezi toate știrile
Citește și