Închide meniul

Universitatea Craiova – Poli Iași 1-0. Oltenii s-au chinuit fără Koljic. Înlocuitorul bosniacului a înscris golul care îi menține invincibili pe băieții lui Bergodi

Gal Dorin Publicat: 2 octombrie 2020, 18:00

Reclamă
Universitatea Craiova – Poli Iași 1-0. Oltenii s-au chinuit fără Koljic. Înlocuitorul bosniacului a înscris golul care îi menține invincibili pe băieții lui Bergodi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cristiano Bergodi

Partida dintre cele două formații a început bine, cu ritm, iar oltenii au ratat câteva ocazii în startul de meci. Totul s-a schimbat însă în minutul 34 când Elvit Koljic a fost faultat extrem de dur de Manolache și a fost dus de urgență la spital cu glezna dreaptă imobilizată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Ovidiu Hațegan acordase în primă instanță doar galben, el a revenit și l-a eliminat direct pe fotbalistul lui Poli Iași. Bărbuț a intrat în locul lui Koljic și a reușit chiar să înscrie în minutul 51. Cu toate acestea, formația antrenată de Cristiano Bergodi a părut că resimte șocul accidentării golgheterului său și a tremurat până la final pentru victorie.

Echipa lui Daniel Pancu a reușit ”performanța” de a termina partida fără a expedia vreun șut pe spațiul porții, în condițiile în care venea după 5 goluri cu FCSB. 

 Universitatea Craiova – Poli Iași 1-0

S-a terminat meciul.

Min. 90+: 3 minute de prelungire se arată de la margine.

Reclamă

Min. 90: Passaglia ia galben după ce ar fi oprit cu mâna șutul lui Screciu.

Min. 75: Calcan îl încearcă cu un șut pe Pigliacelli, dar fără succes.

Min. 72: Craiova încearcă să se apropie de gol, dar șutul lui Ovidiu Bic nimerește blocajul moldovenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 51: GOOOLLL Craiova! Bărbuț înscrie după o bâlbâială în apărarea lui Poli Iași.

Min. 50: Șutul periculos al lui Bic este deviat în corner.

A început repriza a doua la Craiova.

Min 45+: S-a încheiat prima repriză, după șapte minute de prelungire din cauza accidentării lui Koljic.

Min. 34: Mihalache ia galben după o intrare criminală la Koljic, dar arbitrul își schimbă decizia și acordă roșu după ce bosniacul nu mai poate continua.

Min. 23: Cicâldău bate bine o lovitură liberă, dar mingea trece pe lângă poartă

Min. 15: Nicando Breveld s-a accidentat la Poli Iași și este înlocuit cu De Iriondo.

Reclamă

Min. 14: Bairam ratează o ocazie monumentală în fața porții, însă mingea este respinsă în corner.

Min. 9: Șansă mare pentru Koljic în fața porții, dar golgheterul Craiovei nu reușește să lovească mingea cum trebuie.

Update 21:00: A început meciul.

Echipele de start:

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Bancu, Constantin, Balasa, Vladoiu- Cicaldau, Bic, Nistor – Ivan, Koljic, Baiaram.

Poli Iași: Axinte – Busu, Baxevanos, Mihalache, Onea – Passaglia, Breeveld, Vanzo; Calcan, Cristea, Soares.

Oltenii conduc clasamentul cu punctaj maxim după 5 meciuri, având patru puncte în fața campioanei en titre CFR Cluj. Ultimul meci a fost victoria cu 2-1 în fața celor de la FC Argeș prin golurile lui Cicâldău și Koljic.

Ținând cont de pubalgia care îi afectează performanțele în ultima vreme, Mihăilă ar putea să inceapă partida pe bancă. Mihai Roman II și Stephan Drăghici sunt și ei indisponibili. 

Poli Iași se află pe poziția a 4-a în Liga 1 cu 9 puncte strânse și vine după succesul răsunător cu FCSB, scor 5-2 în Copou.

Băieții lui Daniel Pancu nu au obținut nicio remiză în acet sezon, având două înfrângeri cu Botoșani (4-0) și Gaz Metan (4-1). Cosmin Frăsinescu, Gai Assulin și Lucas Chacana sunt indisponibili la moldoveni.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes 11:08 Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu! „IL Luce” l-a propus pe Marius Şumudică antrenor la Rapid 10:25 La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring: „Mulţi ar vrea să fie în locul meu!” 10:00 Simona Halep a primit încă un wild card! Unde va evolua săptămâna viitoare. O poate întâlni din nou pe Paula Badosa Vezi toate știrile
Citește și