Închide meniul

Unul dintre cei mai iubiţi dinamovişti a plecat după 30 de ani! Problemele medicale l-au împins să ia această decizie. Nicolae Badea și Cristi Borcea îi sprijină „recuperarea”

Publicat: 20 ianuarie 2022, 13:24

Reclamă
Unul dintre cei mai iubiţi dinamovişti a plecat după 30 de ani! Problemele medicale l-au împins să ia această decizie. Nicolae Badea și Cristi Borcea îi sprijină recuperarea”

"Tyson", unul dintre cei mai iubiţi dinamovişti, a plecat de la club după 30 de ani

gsp.ro

„Tyson”, unul dintre cei mai iubiţi dinamovişti, a plecat după 30 de ani

Costel Ologu, cunoscut drept „Tyson”, şoferul autocarului lui Dinamo în ultimii 30 de ani, a plecat de la club din cauza unor probleme medicale, potrivit gsp.ro. Acesta va fi nevoit să se opereze, iar Nicolae Badea și Cristi Borcea îi sprijină „recuperarea”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima cursă pe care „Tyson” a făcut-o a fost cea de la Constanţa, unde Dinamo a întâlnit Farul în cadrul unui amical, scor 2-2.

Timp de trei decenii, „Tyson” a fost martor la toate trofeele pe care „câinii” le-au câştigat, dar şi performanţele înregistrate de gruparea din Ştefan cel Mare. Sezonul 2006-2007 a fost ultimul în care „nea Costel” a sărbătorit titlul.

Costel Ologu a ajuns la Dinamo în 1991, când era șofer la Ministerul de Interne. De-a lungul timpului, acesta a condus 4 autocare pentru Dinamo. Ultimul, modelul Neoplan Cityliner, i-a costat pe dinamovişti 450.000 de euro.

Dinamo a dat lovitura cu transferul lui Deian Sorescu. Suma totală pe care o vor obține ”câinii”

Dinamo a dat lovitura cu transferul lui Deian Sorescu. Fotbalistul a plecat în Polonia, pentru a semna cu Rakow, locul 3 din campionat. În urma mutării, ”câinii” vor obține o sumă uriașă.

Reclamă
Reclamă 4

”Pe lângă banii pe care îi încasăm cash, urmează să mai încasăm și diverse bonusuri în funcție de anumite criterii, iar suma poate ajunge la 1,5 milioane.

E o tranzacție pe care o considerăm foarte reușită și, fără falsă modestie, mă felicit că în vară am rezistat tentațiilor de a-i da drumul. Pentru Dinamo, e mult mai bine ce s-a întâmplat acum. Am păstrat 15%, a spus deja domnul Mureșan”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit digisport.ro.

La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a jucat 134 de meciuri pentru echipa „alb-roşie”, în ambele competiţii interne, Liga 1 şi Cupa României. A marcat 29 de goluri şi a adunat 26 de pase decisive.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și