Închide meniul

Unul dintre cei mai iubiţi dinamovişti a plecat după 30 de ani! Problemele medicale l-au împins să ia această decizie. Nicolae Badea și Cristi Borcea îi sprijină „recuperarea”

Reclamă

Publicat: 20 ianuarie 2022, 13:24

Unul dintre cei mai iubiţi dinamovişti a plecat după 30 de ani! Problemele medicale l-au împins să ia această decizie. Nicolae Badea și Cristi Borcea îi sprijină recuperarea”

"Tyson", unul dintre cei mai iubiţi dinamovişti, a plecat de la club după 30 de ani

gsp.ro

„Tyson”, unul dintre cei mai iubiţi dinamovişti, a plecat după 30 de ani

Costel Ologu, cunoscut drept „Tyson”, şoferul autocarului lui Dinamo în ultimii 30 de ani, a plecat de la club din cauza unor probleme medicale, potrivit gsp.ro. Acesta va fi nevoit să se opereze, iar Nicolae Badea și Cristi Borcea îi sprijină „recuperarea”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima cursă pe care „Tyson” a făcut-o a fost cea de la Constanţa, unde Dinamo a întâlnit Farul în cadrul unui amical, scor 2-2.

Timp de trei decenii, „Tyson” a fost martor la toate trofeele pe care „câinii” le-au câştigat, dar şi performanţele înregistrate de gruparea din Ştefan cel Mare. Sezonul 2006-2007 a fost ultimul în care „nea Costel” a sărbătorit titlul.

Costel Ologu a ajuns la Dinamo în 1991, când era șofer la Ministerul de Interne. De-a lungul timpului, acesta a condus 4 autocare pentru Dinamo. Ultimul, modelul Neoplan Cityliner, i-a costat pe dinamovişti 450.000 de euro.

Dinamo a dat lovitura cu transferul lui Deian Sorescu. Suma totală pe care o vor obține ”câinii”

Dinamo a dat lovitura cu transferul lui Deian Sorescu. Fotbalistul a plecat în Polonia, pentru a semna cu Rakow, locul 3 din campionat. În urma mutării, ”câinii” vor obține o sumă uriașă.

Reclamă

”Pe lângă banii pe care îi încasăm cash, urmează să mai încasăm și diverse bonusuri în funcție de anumite criterii, iar suma poate ajunge la 1,5 milioane.

E o tranzacție pe care o considerăm foarte reușită și, fără falsă modestie, mă felicit că în vară am rezistat tentațiilor de a-i da drumul. Pentru Dinamo, e mult mai bine ce s-a întâmplat acum. Am păstrat 15%, a spus deja domnul Mureșan”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit digisport.ro.

La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a jucat 134 de meciuri pentru echipa „alb-roşie”, în ambele competiţii interne, Liga 1 şi Cupa României. A marcat 29 de goluri şi a adunat 26 de pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și