Închide meniul

UPDATE | Adrian Mititelu apărat de fiul său, după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare: "Sistemul judiciar din România este unul infect!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2021, 19:50

UPDATE | Adrian Mititelu apărat de fiul său, după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare: "Sistemul judiciar din România este unul infect!"

Adrian Mititelu, tot mai aproape de eliberarea din închisoare

Hepta

UPDATE: Fiul lui Adrian Mititelu a reacţionat dur după noua condamnare primită de tatăl său. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Tatăl meu a fost astăzi condamnat de către Tribunalul Dolj la 5 ani de închisoare pentru o presupusă faptă de evaziune fiscală în formă continuată din urma cu 17 ani! Toţi ceilalţi 9 inculpaţi din dosar au fost însă achitaţi pentru aceeaşi faptă, mai puţin tatăl meu!

Sistemul judiciar din România este unul infect!", a transmis fiul lui Adrian Mititelu, într-un mesaj postat pe o reţea socială.

Adrian Mititelu, încă cinci ani de închisoare cu executare

Adrian Mititelu se află în spatele gratiilor, dar nu scapă de problemele cu legea. Astăzi, a mai primit o condamnare, de cinci ani de zile, cu executare. Sentinţa a venit într-un proces, în care a fost acuzat tot de evaziune fiscală.

Reclamă

Un fragment din motivarea deciziei arată că Tribunalul Dolj îl "condamnă pe inculpatul Mititelu Adrian Marin la pedepsa de cinci ani închisoare pentru săvârşirea infractiunii de evaziune fiscală în formă continuată. 

În baza art.65 alin.2 din Codul penal din 1969 raportat la art.64 alin.1 lit.a teza a II-a ?i lit.b din Codul penal din 1969, interzice inculpatului Mititelu Adrian Marin, ca pedeapsă complementară, exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice…", se arată pe site-ul portaljust.ro.

Adrian Mititelu trebuie să plătească aproape 4 milioane de euro

Pe lângă cei 5 ani de închisoare, Mititelu este obligat la plata a aproximativ 3,7 milioane de euro! 

Reclamă 4 / 0/3

Anul trecut, în noiembrie, Adrian Mititelu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare într-un alt dosar, care se referea la transferul lui Mihai Costea de la Craiova la FCSB.

Finanţatorul lui FCU Craiova, în vârstă de 52 de ani, va executa pedeapsa mai mare, cea de cinci ani, deoarece legea permite contopirea celor două pedepse. El poate ataca sentinţa de astăzi la o instanţă superioară.

  • Giani Kiriță este invitatul lui Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE, mâine, de la 10.30. Puteţi urmări emisiunea pe www.as.ro/live
Recomandări
  • Adrian Mititelu, cinci ani de închisoare cu executare
  • Sentinţa nu este definitivă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și