Închide meniul

UPDATE | Cristiano Ronaldo şi-a sters postarea în care spunea că "PCR e o porcărie" după ce a fost pus la zid de toată lumea

Gal Dorin Publicat: 28 octombrie 2020, 12:45

Reclamă
UPDATE | Cristiano Ronaldo şi-a sters postarea în care spunea că "PCR e o porcărie" după ce a fost pus la zid de toată lumea

Face to Face / face to face via Hepta

Cristiano Ronaldo se află în izolare la reședința din Torino. El nu va juca în meciul lui Juventus contra Barcelonei

UPDATE: Cristiano Ronaldo şi-a şters postarea în care punea la îndoială rezultatele testelor PCR, în urma valului de indignare de pe reţelele de socializare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a efectuat ieri un nou test pentru a vedea dacă poate evolua în partida pe care echipa sa o dispută astăzi cu Barcelona și marele rival Leo Messi, LiveScore pe AS.ro de la ora 22:00. 

Rezultatul a fost, din păcate, pozitiv, iar Cristiano Ronaldo nu și-a mai putut stăpâni nemulțumirea pe rețelele de socializare: ”Mă simt bine și sănătos! PCR e o porcărie!”, a răbufnit portughezul.

 

Reclamă
Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Felling good and healthy! ‍♂️ Forza Juve! #finoallafine
O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

Cristiano Ronaldo, important pentru Juventus

Depistat pozitiv în timp ce se afla în cantonament cu naționala Portugaliei, superstarul lui Juventus a revenit în Italia cu un avion și o ambulanță privată și se află de atunci în izolare la Torino.

El a mai fost testat o dată, dar rezultatul a fost tot pozitiv. Ronaldo a ratat deja două jocuri în campionat și unul în Champions League și a așteptat în zadar o veste bună pentru a putea reveni pe teren. 

Reclamă

De altfel, superstarul portughez este asimptomatic și a postat cu regularitate filmulețe în care arată că a continuat să se antreneze chiar și din izolare.

Conform normelor UEFA citate de italienii de la Gazzetta Dello Sport, cluburile gazdă trebuie să anunțe situația jucătorilor infectați cu cel puțin 24 de ore înainte, în timp ce oaspeții sunt obligați să facă acest lucru cu 48 de ore înainte. 

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

LIVE TEXTFCSB – RFS 4-1. Darius Olaru a reuşit o dublă spectaculoasă! FCSB, start perfect în grupa principală din Europa League

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax face spectacol cu Beşiktaş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și