Închide meniul

UPDATE | Haos la U Cluj. "Şepcile roşii", lovite din plin de Covid-19. Cel mai mare focar de infecţie din fotbalul românesc!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 octombrie 2020, 8:29

UPDATE | Haos la U Cluj. "Şepcile roşii", lovite din plin de Covid-19. Cel mai mare focar de infecţie din fotbalul românesc!

SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

Focar de infecţie cu coronavirus la U Cluj

UPDATE: "Nu am ce sa spun deocamdată. Nu am niciun rezultat oficial. În momentul acesta totul depinde de DSP. Noi ne dorim să jucam cu Rapid. În orice situație, și cu 13 jucători, dar nu depinde de noi. Totul depinde de DSP. Dacă DSP-ul o să spună că fac anchetă, nu avem ce să facem. Noi ne-am dori să jucam, pentru că altfel ne aglomerăm programul, plus că acum suntem pe un trend ascendent", a declarat preştedintele lui U Cluj, Daniel Stanciu, pentru AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii ardelenilor au raportat ieri şapte cazuri de infecţie. Conform jurnaliştilor de la Gazeta de Cluj, la nici 24 de ore distanţă au mai apărut 16 cazuri.

23 de persoane infectate cu coronavirus la U Cluj

Focarul de infecţie de la echipa din Liga 2 le depăşeşte chiar şi pe cele care au fost la FCSB şi Dinamo. Cei care au fost testaţi pozitiv au intrat în izolare.

"FC Universitatea Cluj anunță că cinci jucători și doi membri ai staff-ului auxiliar au fost testați pozitiv cu coronavirus. Aceștia au prezentat simptome specifice, au fost izolați imediat şi apoi testaţi, conform protocolului medical. Clubul a notificat autoritățile competente și colaborează cu acestea pentru a gestiona situația", a transmis, miercuri, U Cluj printr-un comunicat.

Ardelenii tocmai au jucat, în această săptămână, în Liga 2. U Cluj a învins-o cu 1-0, în deplasare, pe CS Mioveni. Luni ar trebui să îşi dispute meciul cu Rapid, dar sunt şanse mari ca acesta să fie amânat.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și