Închide meniul

UPDATE | Ioan Niculae s-a întors în România şi a fost preluat de poliţişti direct din aeroport, la sosirea din Italia. "Puşcăriaşule! Plăteşte-ţi oamenii!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 februarie 2021, 13:30

UPDATE | Ioan Niculae s-a întors în România şi a fost preluat de poliţişti direct din aeroport, la sosirea din Italia. "Puşcăriaşule! Plăteşte-ţi oamenii!"

Captură Antena 3

Ioan Niculae, preluat de autorităţi la aeroport, la sosirea din Italia

UPDATE: Omul de afaceri a ieşit din aeroport înconjurat de forţele de ordine. El a purtat haina peste braţe, cel mai probabil, pentru a ascunde cătuşele."Puşcăriaşule! Plăteşte-ţi angajaţii", a strigat în mod repetat un bărbat din mulţime, scrie antena3.ro. El a fost transportat la locul de detenţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: Omul de afaceri Ioan Niculae, dat în urmărire după ce a fost condamnat la închisoare, a sosit azi în România. Acesta va fi încarcerat.  

Ioan Niculae a fost condamnat astăzi în dosarul Interagro. Decizia nu a putut fi pusă în aplicare, pentru că poliţiştii nu l-au găsit acasă pe omul de afaceri. Acesta a fost dat în urmărire generală.

Ioan Niculae: "Mâine sunt în țară”

Ioan Niculae a declarat că era internat într-un spital din Italia când a aflat că a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

"Sunt în Italia la o clinică internat. Trebuia să ies, probabil, duminică. După primirea veștii din România că am fost condamnat, mi-am făcut externarea și încep să mă pregătesc să vin în țară. Mâine sunt în țară.

Reclamă

Eu nicinu credeam că se va da o sentinţă, având în vedere votul de ieri al CCR-ului (n.r. Curtea Constituţională) pe o lege de care şi eu ar fi trebuit să beneficiez ca oricine din România”, a declarat Ioan Niculae, în direct, la Antena 3.

Ioan Niculae se referă la o lege prin care cei care sunt acuzaţi de evaziunea fiscală pot scăpa de pedeapsă dacă returnează banii integral.

"Nu ştiu ce se mai poate face. Am reuşit să vorbesc cu avocatul destul de greu. A fost o grabă fantastică de a mă condamna pentru a nu beneficia de această lege de care vor beneficia probabil zeci de mii de români. Sunt convins că nu voi beneficia de această lege", a mai transmis Ioan Niculae.

Reclamă 4 / 0/3

Ioan Niculae, condamnat la cinci ani de închisoare

Magistraţii Curţii de Apel au decis astăzi condamnarea lui Ioan Niculae la cinci ani de închisoare cu executare. În plus, după eliberare, el nu va avea dreptul să fie acționar, asociat sau administrator al unei societăţi comerciale timp de 3 ani. 

Niculae a fost acuzat de instigare la evaziune fiscală, instigare la spălarea banilor şi cumpărare de influenţă. În Dosarul Interagro, statul a fost prejudiciat cu o sumă totală de 11.438.169 lei.

În vârstă de 66 de ani, Niculae a mai fost condamnat în aprilie 2015 la doi ani de închisoare într-un alt dosar, care viza finanţarea campaniei electorale a PSD. A fost acuzat de complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată. Atunci, a fost eliberat după şase luni.

Ioan Niculae, plan pentru viitorul Astrei

Ioan Niculae este unul dintre cei mai bogaţi oameni din România. Potrivit Topului 300 Capital, el are o avere de peste 300 de milioane de euro.

Clubul patronat de Ioan Niculae, Astra Giurgiu, s-a confruntat cu mari probleme financiare, dar conducătorii dau asigurări că nu se va ajunge la faliment. Ioan Niculae ar fi pus la cale un plan pentru situaţia în care va fi condamnat.

"Astra va merge înainte, asta am decis. În mare avem o strategie, ne-am făcut un plan împreună cu domnul Niculae. Ne-am gândit la toate variantele, nu suntem luați pe nepregătite. Vom merge cu toate greutățile, așa cum am făcut-o și până acum", a spus Dani Coman în prosport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și