Închide meniul

UPDATE | Josep Maria Bartomeu a fost arestat în cazul "Barcagate". Percheziţii ale poliţiştilor la birourile clubului Barcelona. Anunţ bombă!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 martie 2021, 9:29

UPDATE | Josep Maria Bartomeu a fost arestat în cazul "Barcagate". Percheziţii ale poliţiştilor la birourile clubului Barcelona. Anunţ bombă!

Profimediaimages

Percheziţii la clubul Barcelona

UPDATE 12:50: Surpriză de proporţii! Potrivit Mundo Deportivo, fostul preşedinte al Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a fost arestat. Au fost reţinute şi alte două persoane care au fost în conducerea clubului, Oscar Grau şi Roman Gomez Ponti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba de cazul cunoscut sub denumirea "Barcagate". Josep Maria Bartomeu şi alte persoane din conducere ar fi angajat o firmă care a discreditat atât foşti şi actuali jucători, dar şi candidaţi la alegerile pentru şefia clubului. Nu au scăpat Lionel Messi şi Gerard Pique.

Percheziţii la birourile clubului Barcelona

Potrivit informaţiilor oferite de jurnaliştii de la Cadena SER, mai mulţi agenţi ai Mossos au ajuns dimineaţă la birourile clubului şi fac cercetări. Se efectuează verificări amănunţite şi încă nu se cunosc foarte multe detalii.

Sunt anchetate presupuse infracțiuni de administrare neloială și corupție. Potrivit sursei amintite, nu este exclus ca anumiţi angajaţi ai Barcelonei să fie duşi la sediul poliţiei. În momentul de faţă se verifică acte din birourile departamentului de Finanţe. Au fost chemaţi şefii, iar restul muncitorilor nu pot intra în clădire şi sunt ţinuţi în stradă.

Contractul de 500 de milioane de euro al lui Lionel Messi, făcut public

Este scandal şi în privinţa contractului fabulos semnat de Messi cu Barcelona, în 2017. Argentinianul a anunţat că dă în judecată cotidianul El Mundo după ce jurnaliştii au publicat date confidenţiale din înţelegere. Leo ar fi avut parte de ”un contract faraonic care distruge Barcelona”. Suma totală cheltuită de Barca ajunge la 555.237.619 de euro.

Reclamă

Astfel, Messi are două clauze uriaşe în contract. Prima, legată de reînnoirea înţelegerii, e în valoare de 115.225.000 de euro. A doua, cea pentru loialitate, este de 77.929.955 de euro. Lionel ar fi obţinut 92% din contract, chiar dacă Barcelona nu a mai câştigat Liga Campionilor, din 2015.

Spaniolii susţin că valoare brută a contractului este de 555.237.619 de euro, sumă care intră în conturile lui Messi până la expirarea contractului, ce va avea loc în această vară. Aici vorbim de salariul jucătorului, de drepturile de imagine, dar şi de bonusurile pentru anumite obiective.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Percheziţii la birourile Barcelonei
  • Se fac cercetări în cazul "Barcagate"

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și