Închide meniul

UPDATE | Şumudică a vrut să îşi dea demisia de la Rizespor! Jucătorii l-au convins să rămână. Românului i s-a făcut rău după ultimul meci

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2021, 17:30

UPDATE | Şumudică a vrut să îşi dea demisia de la Rizespor! Jucătorii l-au convins să rămână. Românului i s-a făcut rău după ultimul meci

profimediaimages

Marius Şumudică, încă un eşec în Turcia

UPDATE: Marius Şumudică şi-a dat demisia la finalul partidei Rizespor – Erzurumspor 0-2! Antrenorul român a renunţat însă la decizie, după ce s-a întâlnit cu jucătorii, scrie yenisafak. Şumudică a pregătit timp de cinci meciuri echipa din Rize: două egaluri şi trei eşecuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: Antrenorul secund al lui Rizespor, Gabriel Mărgărit, a anunţat după meciul pierdut cu Erzurumspor, 0-2, pe propriul teren, că Marius Şumudică se simte rău. "Primeşte acum îngrijiri de la medicul nostru", a spus Mărgărit, care a oferit declaraţii în locul antrenorul principal. "Trebuie să ne trezim până nu va fi prea târziu. E greu pentru că jucăm din trei în trei zile, dar încercăm, lucrăm din greu în fiecare zi", a mai spus acesta.

Rizespor, învinsă de Erzurumspor, 0-2, în Super Lig

Runda trecută, Erzurumspor a terminat la egalitate, 1-1, cu echipa antrenată de Dan Petrescu, Kayserispor. Nici Marius Şumudică nu a reuşit să o învingă pe contracandidata din lupta pentru evitarea retrogradării.

Reclamă

Rizespor a fost învinsă pe propriul teren cu 2-0. Aatif Chahechouhe a marcat în minutul 67, iar Oltan Karakullukcu a stabilit scorul final în minutul 90+2. Rize a terminat meciul în zece jucători. Fernando a primit al doilea cartonaş galben în minutul 83. Şi fostul jucător al lui CFR Cluj, Damjan Djokovic, a fost printre cei avertizaţi.

Echipa lui Şumudică se află pe locul 14, cu 26 de puncte, şi este urmată de Erzurum, cu 25 de puncte. Prima echipă care se află pe loc de retrogradare are 24 de puncte. O fostă vedetă a turcilor, care a fost antrenată de Gică Hagi la Galatasaray, Sabri Sarıoglu, îl laudă însă pe Şumudică.

"Şumudică încearcă să-și implementeze propria comandă la Rizespor, dar nu este ușor. Jucătorii au nevoie de un proces de adaptare. Succesul său la Gaziantep a venit și din munca grea. A existat un succes care a venit cu un sistem cu care a insistat", a spus acesta pentru Beinsports.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start

Rizespor (4-2-3-1): Akkan – Morozyuk, Meriah, Talbi, Melnjak – Djokovic, Fabricio – Donsah, Michalak, Samu – Skoda

Erzurusmspor (4-2-3-1): Szumski – Ucar, Da Costa, Teikeu, Schwechlen – Omolo, Boumal – Alkilic, Chahechouhe, Novikovas – Gomes

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! Vezi toate știrile
Citește și