Închide meniul

UTA – CFR Cluj 0-1 | "Vini s-a întors!" Victorie ca pe vremea lui Dan Petrescu. "Nu a fost cel mai bun meci". Ce a spus Edi Iordănescu despre eliminare

Antena Sport Publicat: 6 martie 2021, 21:07

Reclamă
UTA – CFR Cluj 0-1 | "Vini s-a întors!" Victorie ca pe vremea lui Dan Petrescu. "Nu a fost cel mai bun meci". Ce a spus Edi Iordănescu despre eliminare

SportPictures / Mircea Rosca via Hepta

Edi Iordănescu, eliminat în UTA - CFR Cluj 1-0, ar putea rata derby-ul cu FCSB de peste două etape

Edi Iordănescu a fost eliminat după ce s-a enervat pentru un corner care nu a fost acordat echipei sale. S-a dovedit că avea dreptate. Tot după un corner a venit golul victoriei. Ciprian Deac a centrat perfect, iar Vinicius a marcat în minutul 68 singurul gol al meciului de la Arad, cu UTA. Reţeta a semănat perfect cu cea din mandatul lui Dan Petrescu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a învins UTA ca pe vremea lui Dan Petrescu: "Vini s-a întors"

"Am intrat mai bine în repriza a doua. Sunt fericit că am dat un gol de trei puncte", a spus Vinicius. Costache l-a felicitat într-un mod inedit pe fundaşul brazilian. "Am aşteptat golul ăsta. N-am mai dat gol demult din faze fixe, nu? Vini s-a întors!", a spus acesta. 

După 5-0 cu FC Argeş, CFR a tremurat cu UTA, dar se mândreşte cu patru meciuri la rând fără gol primit. "Nu putem să jucăm meci de meci aşa, să pasăm. Trebuie să fim serioşi. Numai aşa am câştigat trei campioante. Suntem un grup unit", a mai declarat Costache.

Şi autorul pasei de gol, Ciprian Deac, a recunoscut jocul mai puţin reuşit contra arădenilor, care se impuseseră cu acelaşi scor la Cluj, în tur. "Nouă nu ne place să ne minţim singuri. Nu a fost unul dintre cele mai bune meciuri. Şi-au dorit victoria. I-am simţit motivaţi. Aveam mare nevoie de cele trei puncte", a spus Deac. 

Acesta a declarat că CFR va creşte de la meci la meci şi va arăta din ce în ce mai bine. "Îmi pare bine că ajut echipa. Fazele fixe decid meciuri. Ne bucurăm că reuşim să câştigăm din aceste faze", a adăugat Deac, la Digi Sport.

Reclamă
Reclamă 4

Edi Iordănescu poate rata meciul cu FCSB, din cauza eliminării cu UTA

Pentru CFR urmează meciul cu Poli Iaşi, pe 14 martie, şi derby-ul cu FCSB, pe 19 martie. Edi Iordănescu a fost eliminat şi ar putea rata meciul cu marii rivali. "Un exces de zel. Cred că ar fi trebuit să-l înţeleagă domnul arbitru pe Edi", a spus secundul Vergil Andronache, fost antrenor principal la FCSB.

Şefii lui CFR i-au luat apărarea lui Iordănescu. "Nu a înjurat, mi-a spus că a fost eliminat pentru că a depăşit spaţiul tehnic", a susţinut directorul sportiv Marius Bilaşco.

UTA Arad – CFR Cluj 0-1 | Un nou lider în Liga 1

În urma acestui rezultat, campioana României este noul lider din Liga 1, cu 57 de puncte, trei peste FCSB, şi a ajuns la al patrulea meci consecutiv în care nu încasează gol. În următoarea etapă, ardelenii au meci în Gruia, cu Poli Iaşi.

Reclamă

De cealaltă parte, calculele sunt tot mai complicate pentru UTA, care speră să prindă biletele pentru play-off. "Bătrâna Doamnă" ocupă poziţia a opta, cu 33 de puncte. În meciul următor, arădenii o aşteaptă pe teren propriu pe FCSB.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:03

Programul complet al etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

16:49

VIDEODaniel Popa şi-a uitat definitiv trecutul dinamovist! Gestul făcut imediat după ce a îmbrăcat noul tricou al FCSB-ului

16:11

Anca Todoni, victorie la primul ei meci pe tabloul principal al unui Grand Slam

15:59

Aryna Sabalenka s-a retras de la Wimbledon 2024! Anunţul făcut de numărul 3 WTA, cu câteva ore înaintea meciului

15:49

Cristi Chivu, anunţ despre viitorul său, după 6 ani la Inter

15:36

Portugalia – Slovenia LIVE TEXT (22:00). Lusitanii, favoriţi pentru un loc în sferturi. Echipe probabile

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și