Închide meniul

Gică Hagi a criticat arbitrajul, după UTA – Farul 0-0. „Dacă nici ăla nu e penalty, ne lăsăm!” Ce a spus despre accidentarea horror a lui Dănuleasa

Reclamă

Publicat: 18 iulie 2021, 20:58 / Actualizat: 19 iulie 2021, 0:00

Gică Hagi a criticat arbitrajul, după UTA – Farul 0-0. „Dacă nici ăla nu e penalty, ne lăsăm! Ce a spus despre accidentarea horror a lui Dănuleasa

"16-imile" Cupei României

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi consideră că echipa sa a fost dezavantajată de arbitrajul lui Marcel Bârsan în meciul de la Arad. „Mai bine tac. În prima repriză a fost penalty clar la Larie! Dacă nici ăla nu e penalty, ne lăsăm!”, a declarat Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, un car de nervi după UTA – Farul Constanţa 0-0

Oaspeţii au terminat în nouă jucători. Dussaut a fost eliminat în minutul 70, iar Dănuleasa s-a accidentat grav în minutul 77, după ce Hagi făcuse toate schimbările.

„Aşa cum s-a dus meciul, i-am felicitat. Efort fantastic. Câteodată mai trebuie să şi lupţi. Trebuia să ţinem mai mult de minge. Dacă rămâneam în 11, aveam şi noi şansa noastră”, crede antrenorul Farului.

Hagi a declarat că Dănuleasa, fotbalistul care a rămas inconştient pe gazon, este în afara oricăui pericol. „E ok. M-am speriat, absolut! A avut ghinion săracul”, a spus Hagi.

Ce a spus Hagi despre palmaresul Farului

Hagi a lăudat valoarea jucătorilor săi şi a spus că Farul va fi şi mai puternică după revenirea tokyotricolorilor care reprezintă România la Jocurile Olimpice. „Bine că s-a terminat aşa. La fiecare meci trebuie să creştem, nicio echipă nu e la potenţial maxim”, a considerat Hagi.

Reclamă

El s-a referit şi la fuziunea care nu ar fi fost posibilă din punct de vedere legal între Viitorul şi echipa fanion a Constanţei.

„Nu e fuziune, ne-am unit! Unde toată lumea se desparte, noi ne-am unit la Constanţa! O singură iubire la Constanţa. Avem brand palmares, sunt ale noastre. Şi avem cea mai bună Academie”, a mai spus Hagi la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gică Hagi, supărat după revenirea pe bancă
  • Antrenorul Farului a acuzat arbitrajul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și